Arkocaps Bakopa kapszula 45x

Raktárkészlet: VAN
Arkocaps Bakopa kapszula 45x
Termékleírás
A memóriafejlesztés gyógynövénye.Felhasznált rész: A föld feletti rész, 210 mg kapszulánként.A kis levelű bakopa Magyarországon leginkább balkonnövényként vagy akváriumokban díszként ismert, bár ayurveda gyógyszerként már évszázadok óta használják Ázsia több országában főleg agyserkentőként, de pl. Indiában és Pakisztánban egy időben szíverősítőként és emésztés segítőként is használták. Mindazonáltal az elmúlt évek kutatási eredményei alapján az ayurveda hatás, azaz az agyműködés serkentése bizonyítottnak vehető.

A bakopában található triterpentid szaponinok valamint a bakozidok elősegítik az idegi impulzusok átvitelét, ezáltal javul a tanulási funkció, a memória és a koncentrációs képesség.

A bakozidok részt vesznek a károsodott neuronok helyreállításában azáltal, hogy fokozzák a kináz aktivitást, a neuronális szintézist, visszaállitják a szinaptikus aktivitást, és végül az ingerületvezetést. Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a bakopát minimum 12 hétig kell alkalmazni a kívánt terápiás hatás eléréséhez.Ajánlható: memória fejlesztésére, tanulási képesség fejlesztésére, koncentrációs készség fejlesztésére.Adagolás: felnőtteknek 2x2 kapszula étkezés előtt nagy pohár vízzel.
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D51155
Tömeg
100 g/db