Béres Actival 50+ filmtabletta 30x

Raktárkészlet: VAN
Béres Actival 50+ filmtabletta 30x

Az Actival 50+ hatóanyagai hozzájárulnak 50 év felett a  szervezet vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemszükségletének biztosításához, ezáltal a teljesítőképesség fenntartásához, az immunrendszer normális működéséhez.Szervezetünknek szüksége van a létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bizonyos mennyiségű napi bevitelére. Az Actival multivitamin készítményeket a Béres tudományos szakértői csoportja a legújabb, nemzetközi

ajánlások figyelembevételével fejlesztette ki.Az Actival 50+ filmtabletta komplex étrend-kiegészítő multivitamin ásványi anyagokkal és nyomelemekkel 50 éven felülieknek. A hazai 50 éven felüli lakosság szükségleteihez igazított összetétel. A felmérés szerint az idősebb korosztály több vitaminból (D-, B5 -vitamin, biotin, folsav) nem fogyaszt elegendő mennyiséget. [OTÁP2014, Orvosi Hetilap 2017. 158(33):1302-1313.]

ImmunitásértHozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez: A-, B6 -, B12 -, C-, D3-vitaminok, folsav, réz, vas, szelén, cink.

Energiáért, Vitalitásért*Hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban: B2 -, B3 -, B6 -, B12-, C-vitaminok, magnézium, vas.

Szellemi teljesítményértHozzájárulnak a normál szellemi működés fenntartásához: ginzeng, vas, cink, jód.

Szív működéséértHozzájárul a szív megfelelő működéséhez: B1-vitamin.

LátásértHozzájárulnak a normál látás fenntartásához: A-, B2 -vitaminok, cink.

Miért ajánljuk ezt a készítményt?Hatóanyagai hozzájárulnak az 50 év feletti szervezet vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletének biztosításához, ezáltal hozzájárul a jó közérzet és teljesítőképesség fenntartásához, az ellenálló képesség megőrzéséhez.Mikor ajánlott a készítmény szedése?
  • csökkent felszívódás

  • kiegyensúlyozatlan táplálkozás (fogyókúra, vegetarianizmus, szigorú diéták esetében),

  • betegség utáni lábadozás esetén ajánlott.Kiszerelések:30, 90 db filmtablettaAdagolás:Felnőtteknek 50 év felett napi 1 filmtabletta étkezés után, minimum egy deciliter folyadékkal.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D28550
Tömeg
100 g/db