Béres Actival Kid rágótabletta 60+20x 80x

Raktárkészlet: VAN
Béres Actival Kid rágótabletta 60+20x 80x

Az Actival Kid rágótabletta nemcsak cukormentes és finom, hanem benne lévő összetevők közül a cink, a szelén, a réz, a vas, a folsav, az A- B6-, B12-, D- és C-vitamin hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhezA gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéshez szükség van kalciumra és D-vitaminra. A jód elősegíti a gyermekek megfelelő növekedését. A gyermekek kognitív képességének fejlődését elősegíti a vas.Gyermekeink egészségéért nap mint tehetünk, legyen szó közös játékról, tanulásról, együtt töltött időről, és helyes táplálkozásról. A megfelelő multivitamin kiválasztásánál fontos szempont – amellett, hogy a gyerkőc szeresse -, hogy milyen vitaminokat tartalmaz.Szervezetünknek szüksége van a létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bizonyos mennyiségű napi bevitelére.A megfelelő vitamin-, ásványianyag- és nyomelembevitel hozzájárul a jó közérzethez, fizikai és szellemi teljesítményhez és ellenálló képességhez. Az Actival Kid rágótabletta fogyasztása hozzájárul a megfelelő vitamin, ásványi anyag és nyomelem bevitelhez.

ImmunitásértHozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez: A-, B6-, B12-, C-, D3-vitaminok, folsav, réz, vas, szelén, cink.

Egészséges csontokértA gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van: kalciumra és D-vitaminra.

Egészséges fejlődésért*Elősegíti a gyermekek megfelelő növekedését: jód.

Szellemi fejlődésértElősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését: vas.

Miért ajánljuk ezt a készítményt?Az Actival Kid rágótabletta fogyasztása hozzájárul a megfelelő vitamin-, ásványianyag- és nyomelembevitelhez. Cukormentes, 23 aktív összetevőből álló komplex multivitamin 3 finom gyümölcs ízben elsősorban gyerekeknek.Kiszerelések:80 db gumitablettaAdagolás:Gyermekeknek 3-10 éves korban napi 2, 11 éves kortól és felnőtteknek napi 3 tablettát javasolt étkezés végén elrágcsálni.Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D63323
Tömeg
160 g/db