Bioheal Csipkebogyós C-vitamin 1000mg nyújtott 70x

Csak egy van!
Bioheal Csipkebogyós C-vitamin 1000mg nyújtott 70x
A szervezet nem képes a vízben oldódó vitaminok (ilyen a C-vitamin is) tárolására. Amikor nagy mennyiségű C-vitamin jut a szervezetbe, a felesleg gyorsan kiürül. Ezért termékünk olyan speciális formában tartalmazza az aktív hatóanyagokat, hogy azok egyenletesen és   hosszan tartóan oldódjanak ki a szervezetben.

Ön tudta, hogy a C-vitamin?:

•antioxidáns hatású
•fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
•segíti az érrendszer és az idegrendszer normális működését
•hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
•hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, az erek, a csontozat, a porcok,  a fogíny és a fogak normál állapotának fenntartásához
•normál pszichológiai funkció fenntartásához

Összetevők
C-vitamin (L-aszkorbinsav), maltodextrin, stabilizátor( hidroxipropil-metil-cellulóz), csikebogyó kivonat (25mg/filmtabletta), emulgeálószer (magnézium-sztearát), színezék (titán-dioxid).

Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
26aA
Raktárkészlet
Csak egy van!
Cikkszám
D65387
Tömeg
108 g/db
cib