Biomed Allimed fokhagyma-galagonya-medvehagyma kapszula 60x

Raktárkészlet: 3 db
Biomed Allimed fokhagyma-galagonya-medvehagyma kapszula 60x

Fokhagyma-, galagonya- és medvehagyma - kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A medvehagyma és a fokhagyma támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. A galagonya hozzájárul a megfelelő szívműködéshez és véráramláshoz.

Semleges illat és íz, növényi kapszulahéj. 5 mg standardizált alliin + allicin.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Leírás
 A fokhagyma előnyösen befolyásolja a vérzsír- és a koleszterinszintet. A medvehagyma és a fokhagyma támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. A galagonya támogatja a szív működését, javítja az oxigénellátást és a perifériák vérellátását.hozzájárul a megfelelő szívműködéshez és véráramláshoz.A medvehagyma és a fokhagyma tradicionálisan használt közkedvelt gyógy- és fűszernövény. A galagonya a népi és a hivatalos orvoslástradicionálisan használt gyógynövénye.A termékben található medvehagyma- és fokhagyma-kivonat ellenőrzött mennyiségben tartalmazza a hatásban szerepet játszó allicin és alliin nevű vegyületeket. A galagonya-kivonatot a Magyar Gyógyszerkönyv előírása szerint minősítjük.

Hatóanyagok
Napi adagban (2 kapszula)

  Fokhagyma kivonat  Aliin tartalom  300 mg  4,50 mg  Galagonya kivonat  Flavonoid tartalom (vitexin-2-ramnozid és hiperozid)  200 mg      3 mg  Medvehagyma kivonat  Allicin tartalom  100 mg  0,60 mgA Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karával közösen fejlesztve.


Javasolt adagolás: felnőtteknek naponta 2x1 kapszula. Lehetőség szerint étkezés után, rágás nélkül, bő folyadékkal nyelje le. • Nettó tömeg: 27 g (60 db 450 mg-os kapszula). • Figyelmeztetés: A fokhagyma és medvehagyma nagyobb mennyiségben alkalmazva növelheti a véralvadási időt. Véralvadásgátló gyógyszert szedők a készítmény szedéséről egyeztessenek kezelőorvosukkal! Tervezett műtéti beavatkozást megelőzően 2 héttel a készítmény szedését fel kell függeszteni. Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi mennyiséget kérjük, ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. • Tárolás: száraz helyen, 10 – 25 °C között tartandó. • Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett időpontig (nap/hónap/év). • Tárolás: száraz helyen, 15 – 25 °C között tartandó. •  Forgalmazza: Biomed Kft. 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 206-208. Tel:+36-32-487-198, info@biomed.hu, www.biomed.hu • OGYÉI not. szám: 16165/2015.

Adatok
Polc
29gA
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
D62985
Tömeg
30 g/db
cib