Az édesvízben tenyésző egysejtű chlorella algát szűrt vizű, természetesen tavakban szaporítják, betakarítás után kíméletesen párologtatással szárítják, végül porrá őrlik. A könnyen emészthető por számos biológiai kötésű vitamin, ásványi anyag, aminosav, rostanyag és klorofill természetes forrása. Stimulálhatja az immunrendszert, javíthatja a belek működését, védheti a sejteket a szabadgyökökkel szemben és támogathatja a szervezet detoxikációját. Pozitívan hathat a sejtregenerálódásra, valamint a sebek gyógyulási folyamataira, erősítheti továbbá a stresszel szembeni ellenálló-képességet és tompíthatja a testszagokat. A chlorella elsősorban a gyomor, a lép, a vastagbél, a máj, az epehólyag, a szívburok egészséges működését segítheti, valamint a szervezet energetikai pályáit harmonizálhatja. Fogyasszunk naponta kétszer étkezés előtt fél órával egy púpozott teáskanál (3 gramm) port gyümölcslében vagy vízben elkeverve. A Chlorella a méregtelenítés nagymestere A chlorella kötést tud létrehozni a vegyi anyagokkal és a nehézfémekkel, ezáltal gyorsan eltávolítja őket a szervezetből. Ezek a tulajdonságok határozottan jó hatással vannak szervezetünkre. A megfelelően táplált, egészséges test tele van energiával és vitalitással. Sokan számoltak be energianövekedésről és emelkedett hangulatról a Chlorella fogyasztása során. Magas DNS és RNS tartalma ellátja a szervezetet nukleinsavakkal, melyek a sejtfiatalodást segítik elő.
Adagolás: Egy púpozott teáskanálnyi (3 gramm) port tegyél egy pohár vízbe vagy gyümölcslébe, egyszer vagy kétszer naponta. Legjobb étkezés előtt 30 perccel fogyasztva.