Biomenü Bio kakaómassza tallér perui 250g

Raktárkészlet: 9 db
Biomenü Bio kakaómassza tallér perui 250g
A Theobroma Cacao elsősorban Dél-Amerikában termő örökzöld cserje, gyümölcse a kakaóbab. A betakarított hüvelyeket megtörik és hagyják fermentálódni. Az erjedés során a kakaóhüvely folyékonnyá válik, amely csökkenti a bab keserűségét. Végül a babszemeket lemossák, fertőtlenítik és szárítják. A BioMenü perui kakaókészítmények a Cacao Criollo fajtából készülnek, melyet kiváló minősége miatt a kakaók „királyának” is neveznek. A pörkölési és- vagy zúzási folyamatok után a keletkezett kakaóőrleményt keveréssel és hőkezeléssel készítik elő, majd a masszát formákba préselve készül a BioMenü perui KAKAÓMASSZA tallér. A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában az egészségünknek is rendkívül jót tehet. A BioMenü perui KAKAÓMASSZA tallér egy ízletes szupertáplálék, rendszeres fogyasztása segíthet szívműködési-, hangulati- és szellemi problémák enyhítésében.

Tökéletes süteményekhez, fagylaltokhoz, vagy önmagában való fogyasztásra is.

Tárolja hűvös (kb. 18-20 C fok), sötét és száraz helyen.

Származási hely: Peru
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
48fF
Raktárkészlet
9 db
Cikkszám
D64212
Tömeg
275 g/db
cib