Biomenü Bio kakaópor perui 125g

Raktárkészlet: 9 db
Biomenü Bio kakaópor perui 125g

Biomenü Bio kakaópor perui 125g 

A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja.

A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui biotermelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják.

A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. A perui BioMenü Kakaómassza Tallér egy ízletes szupertáplálék.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Részletek

Adagolás: Egy adag = 5-10 g

ízlés szerint

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen 

Összetevők: 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao)

  Egységenként
100 g
Energia 2589 kJ/618 kcal
Zsír 53,3 g
- amelyben telített zsírsav 32,5 g
- amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav 16,6 g
- amelyben többszörösen telítetlen zsírsav 1,6 g
Szénhidrát 16,7 g
- amelyben cukor 0,5 g
Rost 11,9 g
Fehérje (protein) 14,0 g
0,1 g

Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.

 

Adatok
Polc
2gA
Raktárkészlet
9 db
Cikkszám
D66719
Tömeg
138 g/db
cib