Biomenü Bio kókuszcukor 250g

Raktárkészlet: 5 db
Biomenü Bio kókuszcukor 250g

Biomenü Bio kókuszvirág cukor 250g

Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex

A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz.

A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez. Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és - ellentétben a xilittel és a sztíviával - karamellizálni is lehet.

 

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Részletek

Adagolás: Egy adag = ízlés szerint

Ízlés szerint más típusú cukor alternatívájaként használható

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Összetevők:  100% bio kókuszcukor (cocos nucifera)

Egységenként
100 g
Energia 1653 kJ/395 kcal
Zsír 0,7 g
- amelyben telített zsírsav 0,3 g
- amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav 0,3 g
- amelyben többszörösen telítetlen zsírsav 0,1 g
Szénhidrát 94,2 g
- amelyben cukor 85,0 g
Rost 0,7 g
Fehérje (protein) 1,2 g
0,3 g
Kalcium 318,0 mg

Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.

Adatok
Polc
2fE
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
D66709
Tömeg
275 g/db
cib