Biomenü Bio maqui berry kivonat por 60g

Csak egy van!
Biomenü Bio maqui berry kivonat por 60g

Biomenü Bio maqui berry kivonat por 60g

Sötétlila bogyó, amelyet a dél-chilei Patagónia ősi tájain takarítanak be. A maqui (ejtsd: máki) berry híres magas vitamin-, élelmi rost-, fehérje-, antioxidáns- és gyulladáscsökkentő összetételéről. A maqui bogyót az őslakosok hagyományosan orvosi célokra használták. A korszerű, modern étkezésben szuperélelmiszerként tartják számon. A maqui cserjéről kézzel szüretelve a legkiválóbb bogyókat választják ki, majd természetes eljárással konzerválják. Erős vákuumban gyorsfagyasztással szárítják. A szárított maqui bogyókat finom porrá őrlik. A maqui berry por természetesen módon megőrzi gazdag ásványi anyag-, fehérje-, vitamin- és rosttartalmát.

Jókora szabadgyök megkötő képessége van. Az ORAC skála szerint 100 gramm gyümölcs 50000 µmol értéket teljesít, amellyel messze megelőz minden más természetes antocianin- és polifenol forrást. Az egyedül Patagóniában termő bíborlilás bogyók íze először szokatlan, enyhén kesernyés-édeskés, de hazájában nyersen is fogyasztják, sőt, bort is készítenek belőle.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Részletek
Adatok
Részletek

Adagolás: Egy adag = 3-5 g

1 adag naponta, étkezés közben vagy után fogyasztva

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva

Összetevők:  100% bio, fagyasztva szárított (liofilizált) maqui bogyó (aristotelia chilensis) gyümölcshús (héj nélkül)

  Egységenként
100 g
Energia 1584 kJ/378 kcal
Zsír 9,5 g
- amelyben telített zsírsav 1,5 g
Szénhidrát 56,4 g
- amelyben cukor 37,6 g
Rost 19,1 g
Fehérje (protein) 7,1 g
0 g
ORAC (oxigéngyök elnyelő kapacitás) 50000 μmol TE
Antociánok 3000 mg
Fenol 4900 mg
C-vitamin (Aszkorbinsav) 3,28 mg
Kálium 783 mg
Kalcium 501,4 mg
Magnézium 79,43 mg
Vas 6,42 mg
Cink 0,92 mg
Réz 0,18 mg

Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.

 

Adatok
Polc
2dB
Raktárkészlet
Csak egy van!
Cikkszám
D66714
Tömeg
66 g/db
cib