Kevés rostot fogyasztasz? Szeretnéd méregteleníteni szervezeted? Felgyorsítanád az anyagcseréd? Sok mindent hallottál az útifű maghéjról, de nem tudod, hogyan is használd? Az útifű mag vagy indiai bolhafű Nyugat-Ázsiában és Indiában őshonos, ezeken a területeken már nagyon régóta használják. Kúra-szerű fogyasztása segít a megtisztulásban és elnyomja az éhségérzetet. Ez nagyon magas rosttartalmának köszönhető és annak, hogy rengeteg folyadékot képes felvenni, mely hatására térfogata megnő és telítettség-érzetet nyújt hosszú időn át. Többféleképpen is fogyaszthatod: 1 evőkanállal a reggeli müzlihez keverve, vagy csak 2 dl vízben, teában vagy gyümölcslében elkeverve. Utóbbi esetben kb. 20 perccel étkezés előtt fogyaszd el. De a kenyér tésztájához is adhatsz belőle, vagy akár palacsinta készítéséhez is használhatod!