Blnce ProRice natur rizsfehérje 500g

Raktárkészlet: Beszerzés alatt
Blnce ProRice natur rizsfehérje 500g
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

E-mentes növényi fehérjénk segíti a csontszövet építését és megtartását. Sportolóknak izomépítéshez, emellett tejfehérje-, tojás- és szójaérzékenyeknek is ajánlott,
de hosszú évek óta segítője a várandósoknak, szoptatós anyukáknak, kisgyermekes családoknak és idősebbeknek.

Sportolóknak és megemelkedett fizikai aktivitást végzőknek (férfiak és nők) ajánljuk, de nem csak sportolók számára javasolt hiszen minőségi fehérjékre mindenkinek szüksége van,csak a mennyiséget kell szabályozni.A Blnce Barna rizs fehérje egy éves kortól idős korig alkalmazható, azonban korosztályoktól függően más-más a szerepe az étrendben.

Kisgyermekek számára értékes fehérjeforrás, különös tekintettel a tej-, tojás és szójaallergiás célcsoportok számára. Ifjak esetében a serdülőkorban felgyorsuló csont- és izomfejlődés hatékony segítője. Fiatal felnőtt korban az izomtömeg további fejlesztését, későbbi életszakaszban a minőségi testtömeg megtartását szolgálja. Idősebb korban jól ismert a megnövekedett fehérjeszükséglet (a csökkenő energiaigény mellett), melynek egy részét a Blnce barna rizs fehérje képes fedezni. Várandós és szoptatós anyáknak is ajánlható, illetve betegség, műtétek utáni állapotokban is alkalmazható. Kiválóan beépíthető vegetáriánus és vegán diétákba is.

Növényi eredetű fehérje, amely teljes értékű és könnyebben hasznosítható, mint az állati eredetű proteinek.Aminosav-összetételét tekintve teljes értékűnek minősül. A Blnce Barna rizs fehérje proteintartalma 85%, emellett a nyersanyag természetes rostjait és kevés szénhidrátot (keményítő) is tartalmaz.
A készítmény válogatott, nedvesített és csíráztatott barna rizs szemekből, kíméletes, enzimatikus eljárással készül, vegyszerek, kémiai anyagok alkalmazása nélkül.

A barnarizs fehérje a legértékesebb hipoallergén növényi proteinforrás. Értékének titka abban rejlik, hogy nem a hántolt, értékes anyagaitól részben megfosztott fehér rizs a kiindulási nyersanyag,hanem a teljes barna rizs. Ismert a szakmában, hogy a hántoláskor minőségi változások történnek az aminosav profil terén, így a fehér rizsből nyert rizsfehérje nem teljes értékű, ugyanakkor a barna rizs szemekből nyert proteinek komplettek.

Gluténmentes, nem allergizáló hatású, egyszerűbb fehérjeszerkezettel rendelkező, jól oldódó poralakú termék. Tejet és tejszármazékot, tojást és más állati eredetű anyagot, szóját,mogyorót, hozzáadott cukrot és édesítőszert, adalékanyagot (színezék, aroma, tartósítószer, állománymódosító, stabilizátor), génmódosított összetevőt nem tartalmaz.
Rizsre emlékeztető íze mellett nincs mellékíze, így mind édes, mind sós ízkarakterű ételekhez adható.

Adatok
Raktárkészlet
Beszerzés alatt
Cikkszám
D67211
Tömeg
550 g/db
cib