Brandenburg Neuro tabletta 30x

Raktárkészlet: VAN
Brandenburg Neuro tabletta 30x


Mitől olyan hatékony a készítmény?B VITAMINOK

Fontos szerepet játszanak az IMMUNRENDSZER anyagcsere-folyamataiban, hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a megfelelő pszichológiai, szellemi és mentális funkciók fenntartásához, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

 
 
 MAGNÉZIUM, CINK
Hozzájárulnak a normál szellemi működés fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez

WITHANIA SOMNIFERA

Támogatást nyújt az idegrendszer számára mentális feszültség esetén, segítve ezzel a nyugalom megőrzését. Hozzájárul a megfelelő mentális és pszichés működés fenntartásához. Erősíti az immunrendszert.

 
 
 MANGÁN


Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


Az összetevők hatásait tudományos kutatások igazolják, de az egyénenként változó anyagcsere, táplálkozás, valamint életmód miatt, az eredmények eltérőek lehetnek.MILYEN ESETEKBEN SEGÍTHET A BRANDENBURG NEURO?

StresszA Brandenburg Neuro összetevői hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez
LelkifeszültségB vitaminok, Withania somnifera, Magnézium, Cink. Hozzájárulnak a megfelelő pszichológiai, szellemi és mentális funkciók fenntartásához, támogatják az idegrendszert mentális feszültség esetén.
Fronthatás, frontérzékenységA Brandenburg Neuro Cinkkel, Magnéziummal és B-vitaminokkal segít enyhíteni a frontérzékenység tüneteit.
AlvászavarA pihentető alvás egyik alappillére, a megfelelő vitamin, nyomelem és ásványi anyag ellátottság. A Brandenburg Neuro étrend-kiegészítő tabletta összetevői között, ott vannak ezek az anyagok, kiegészítve a Withania somnifera nevű gyógynövénnyel.
Érzékeny idegrendszerA B komplex, a Magnézium, a Cink és a Withania somnifera, hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez.
Kimerültség, fáradtságA B3, B5, B6, B12 vitamin, a Folsav és a Magnézium, hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
Szív és érrendszerA Brandenburg Neuro egyik összetevője, a Tiamin, hozzájárul a szív megfelelő működéséhez
Withania Somnifera

A Withania Somnifera a Brandenburg Neuro tabletta egyik összetevője. A Withania egy kis cserje, melynek gyökereit, leveleit, magjait és rügyeit használják fel a különböző gyógyhatású készítmények elkészítéséhez. Mindegyik részének más-más gyógyászati értéke van. Az ashwagandha gyökere jótékony hatással van az idegrendszerre, ezért nagy segítséget nyújt a stressz, az álmatlanság, a depresszió és egyéb mentális zavarok leküzdésében.A gyógynövény mindezek mellett erősíti az immunrendszert, Támogatást nyújt az idegrendszer számára mentális feszültség esetén. Hozzájárul a megfelelő mentális és pszichés működés fenntartásához.Az ashwagandha egy adaptogén, mely enyhíti a fizikai és a pszichológiai stresszt, miközben erősíti az immunrendszert.Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D35850
Tömeg
100 g/db