Bőrünk feszességéért nagyrészt a kollagén a felelős, mely fehérje termelődése sajnos a kor előrehaladtával folyamatosan csökken, megjelennek a ráncok, a bőr megereszkedik, rugalmatlan, pettyhüdt lesz. A francia fejlesztésű Peptan Collango kollagén por, ellentétben sok más kollagén készítménnyel, könnyen emészthető, nincs mellékhatása, speciális formulája maximálisan felszívódik és jól hasznosul.
Adagolási javaslat:
11g port (1,5 adagolókanál) oldjunk fel ízlés szerint (1-2dl-be javasoljuk), bármilyen hideg folyadékba vagy joghurtba.
Fogyasztási javaslat:
Lehet fogyasztani ciklikusan, három hónapon keresztül 11g Collango kollagént fogyasztva, majd elégséges heti 11g-ot fogyasztani vagy állandó jelleggel minden nap fél adagot (5,5g-ot) fogyasztani.
Allergén információ:
Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!