Colpo cleaner plusz Multi intim zuhany+tabletta 200g

Raktárkészlet: Rendelhető
Colpo cleaner plusz Multi intim zuhany+tabletta 200g
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Colpo-Cleaner laktóz tablettával.

Az egészséges női hüvely önvédelme nap mint nap károsodhat, ilyenkor a lesben álló kórokozók nagyon gyorsan képesek ott elszaporodni. Lemarják a védőhámot ami aztán kiszivárog, kellemetlen hüvelyfolyást okozva. Ezen kívül a kórokozók (pl. HPV, gomba, trichomonas stb.) a megsértett sokrétegű védőhámon át bejutnak a szervezetbe is. Az áldatlan állapot elkerüléséhez mellékhatás nélküli eszközökre van Önnek szüksége. Ehhez ajánljuk a Colpo-Cleaner Plusz Intim zuhanyt és a hozzá tartozó pezsgőtablettáinkat. Velük jól lehet tisztálkodni és egyben ellensúlyozni a hüvelyt károsító hatásokat.

Hányszor és hogyan használja?
Megelőzésre és tisztálkodásra (az önvédelmét károsító hatások számától függően) 1-2-3 naponta egyszer. Gyulladás utókezelésére naponta háromszor, két napon át, majd fokozatosan ritkábban három hétig.
Töltse a Colpo-Cleaner Plusz irrigátor tartályát tiszta, test-meleg vízzel a középső bordáig. A víz hőmérsékletét ellenőrizze úgy, hogy a tartályt az ajkához érinti. Tegyen bele egy darab Colpo-Cleaner Laktóz pezsgőtablettát. Hagyja feloldani a tablettát. Tegye rá a kezelőcsövet a tartályra, majd vezesse a hüvelyébe a kezelőcsövet. Nyomja össze a tartályt apró, pumpáló mozdulatokkal.
Összenyomás közben forgassa körbe is a tartályt. Ismételt összenyomással pumpálja ki az összes folyadékot. Az Intim Zuhany használata nem fájhat! Kádban, zuhanytálban, bidén, WC csészén, laza izmok mellett könnyen tudja használni.
 
Az oldatot mindig frissen készítse el! Szüzek is igénybe vehetik, ha a cső befér. Egy eszközt csak egy személy használjon!
Adatok
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
D3764
Tömeg
200 g/db
cib