Crystal gold natur power 500ml

Raktárkészlet: VAN
Crystal gold natur power 500ml

Az õsi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelõtt fogyasztottak aranyat mentális és testi tisztítás céljából.


E nemesfém hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint a világhírû német bakteriológus Dr.Robert Koch felfedezése, mely szerint a TBC-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes. Munkájáért orvosi Nobel-díjat kapott.


 


Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!


- A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható!


- Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet!


- Gyermek elől gondosan elzárandó!


- Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.


 


Tárolás:szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.


 


FIGYELMEZTETÉS!


 


Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D37972
Tömeg
600 g/db