Próbálja egyensúlyban tartani szervezetét tejsavbaktériumokkal.A tejsavbaktériumok azonosak a jótékony baktériumok egy nagyobb csoportjával, melyek hasonló tulajdonságokkal bírnak, és a fermentációs folyamat végtermékeként mindegyik tejsavat állít elő. A természetben nagyon elterjedtek, emésztőrendszerünkben is megtalálhatók. Legjobban a fermentált tejtermékek előállításánál játszott szerepükről ismertek, de használják még őket zöldségfélék savanyítására, sütéshez, borkészítésnél, halak, húsok és kolbászfélék pácolásánál-érlelésénél.
A rágótablettában ötféle tejsavbaktérium törzs található, magas csíraszámban. Ezek a baktériumok megtalálhatók az emberi bélflórában is.
Adagolás: 3 év feletti gyermekek számára naponta 1-2 rágótablettát elrágni vagy elszopogatni.
A termék és az antibiotikumok bevétele között tartson legalább 2 órás szünetet!
Tárolás: A tejsavbaktériumok érzékenyek a hőre, közvetlen napfényre és a magas páratartalomra! A tárolási körülmények jelentősen befolyásolják a tabletták baktériumszámát, ezért kérjük óvja a terméket a levegő páratartalmától, melegtől, napfénytől! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen!