Damona Tőzegáfonya 300mg tabletta 60x

Raktárkészlet: Rendelhető
Damona Tőzegáfonya 300mg tabletta 60x

Termékleírás300 mg tőzegáfonya kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.


Készüljön fel a változékony időjárásra! Támogassa szervezetét Damona Tőzegáfonya tablettával! Az Amerikából származó tőzegáfonya rokona a kökénynek. Évszázadok óta használatos a gyógyászatban és a konyhában egyaránt. Angol neve a cranberry, eredetileg craneberry, amelyet daru (angolul crane) formájú virágairól kapta. A növényt gyógyhatása miatt Észak-Amerika minden részén termesztik. A hagyomány szerint régen az áfonyabogyókat összezúzták, és sebek, illetve duzzanatok kezelésére használták; de alkalmazták még a C-vitaminhiány miatt fellépő, ínyvérzéssel járó skorbut kezelésére is. Az orvostudomány újabban a húgyúti rendszer bakteriális fertőzéseinek megelőzésében és kezelésében játszott szerepét vizsgálja.Tárolás:

Gyermekektől elzárva, száraz helyen, legfeljebb 25 °C-on tartandó. A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!Figyelmeztetések:

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ha a fogyasztónak nyelési nehézségei vannak, vagy elégtelen mennyiségű folyadékkal próbálja a ké­szítményt fogyasztani fulladás veszélye merülhet fel.Adagolás:

Naponta 1-6 tablettát bőséges folyadékkal lenyelni. 


TudnivalókHatóanyagok: Tőzegáfonya-kivonatHatóanyag 1 tablettában:

300 mg

12 mg (15% NRV)*

Összetevőktőzegáfonya-kivonat (sztearinsav), csomósodástgátlók (talkum, magnézium-sztearát).

FigyelmeztetésAz étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
Rendelhető
Cikkszám
D60535
Tömeg
120 g/db