Daum-exol körömvédő lakk 10ml

Raktárkészlet: 2 db
Daum-exol körömvédő lakk 10ml

Az ujjszopás kezdetben ártalmatlan, később azonban szabálytalan fogsor is lehet a következménye. A Daum-exol segít a leszoktatásban. Körömlakként kell felvinni, keserű ízével emlékeztet arra, hogy az ujjak ne kerüljenek akaratlanul is a szájba.

Mivel gyermekek részére kifejlesztett készítmény, veszélytelen ízanyagokat tartalmaz, teljesen ártalmatlan még akkor is, ha a lakkot lenyalják. Így már 2 éves kortól alkalmazható.

A körmüket rágó fiatalok és felnőttek számára is hasznos, segítségével ez a rossz szokás is gyorsan elhagyható.

Rendszeres használatával a kéz és a körmök ismét szépek és ápoltak lesznek.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

Alkalmazás:

Célszerű naponta többször, esetleg több rétegben felvinni. Ehhez használja a csavaros kupakba rögzített ecsetelőt! A daum-exol körömvédő lakk a felvitel után szagtalan és csaknem láthatatlan. Védő hatását csak a száradás után fejti ki.

A Daum-exol körömvédő lakk alkalmazása 2 éves kor felett ajánlott, az eredményességhez ugyanis feltétlenül szükséges a felfogóképesség és az aktív együttműködés.


Összetétel:

Etil-acetát, alkohol (a felvitelt követően mindkettő azonnal elpárolog), Capsicum frutescens (folyékony paprikakivonat – ízanyag), szacharóz-oktaacetát (keserűanyag), etil-cellulóz (filmképző anyag).

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
6eC
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
D34657
Tömeg
15 g/db
cib