ÖSSZETEVŐK
gluténmentes zabpehelyliszt 60 %, élelmi rost, növényi zsír(kókusz), mandulafehérje, nyílgyökérliszt, kókusztejpor, vanília magok, vanília kivonat 0,01 %, só, színezék: lutein, karminvörör, riboflavin, aromák
TÁPANYAG
Energia: 1574 kJ/ 376 kcal, zsír: 12,1 g ebből telített: 6,8 g, szénhidrát: 51,3 g ebből cukrok: 44,0 g, rost: 15,2 g, fehérje: 7,8 g, só: 0 ,51 g
HASZNÁLATA
45 g vaníliáss zabpudingport 200 ml laktózmentes tejjel, vagy növényi tejjel, vagy tejfogyasztóknak tejjel és 30 g almacukorral vagy 20 g cukornak megfelelő édesítőszerrel összekeverjük. A sűrű állag eléréséig állandó kevergetés mellett felfőzzük. Poharakba töltjük, melegen vagy hidegen tálaljuk.
ALLERGÉN
mandula