ÖSSZETEVŐK
gluténmentes zabpehelyliszt 45 %, kakaómassza, zsíros és zsírszegény kakaópor, élelmi rost, növényi zsír(kókusz), kókusztejpor, mandulafehérje, nyílgyökérliszt, só, maltodextrin, aroma
TÁPANYAG
Energia: 1639 kJ/ 393 kcal, zsír: 18,1 g ebből telített: 8,9 g, szénhidrát: 40,7 g ebből cukrok: 33,8 g, rost: 16,2 g, fehérje: 8,7 g, só: 0 ,35 g
ALLERGÉN
mandula
HASZNÁLATA
45 g kakaós zabpudingport 200 ml laktózmentes tejjel, vagy növényi tejjel, vagy tejfogyasztóknak tejjel és 30 g almacukorral vagy 20 g cukornak megfelelő édesítőszerrel összekeverjük. A sűrű állag eléréséig állandó kevergetés mellett felfőzzük. Poharakba töltjük, melegen vagy hidegen tálaljuk.