Dietpharm Hialuron direct Plus kapszula Hyal-joint 30db

Raktárkészlet: VAN
Dietpharm Hialuron direct Plus kapszula Hyal-joint 30db

TermékleírásA hialuronsav a glükóz-amino-glikánok csoportjába tartozó nagy molekula tömegű poliszacharid, amelynek legfőbb jellemzője, hogy igen sok vizet képes megkötni: saját tömegének több, mint 1000-szeresét!  Ebből adódóan fő feladata az, hogy természetes hidratáló gélként belülről biztosítja:

color:black;mso-fareast-language:HU">A bőr és kötőszövetek víztartalmát, ezáltal rugalmasságát, fiatalságát, hidratálja és segíti a tápanyagok szállítását,

csökkenti a súrlódást az ízületekben a porcok felszínén, így védi a porcokat a mechanikai traumákból adódó „kopás” ellen, ezzel hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához.A hialuronsavat a kötőszöveti sejtek és az ízületekben a hialinporc sejtek folyamatosan termelik, de az életkor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken, ezért:

a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága – fiatalossága – csökken, ráncok megjelenése, bőr megereszkedése elkezdődik,

az ízületi folyadékok viszkozitásának és mennyiségének csökkenésével gyakoribbá válnak a kopásos eredetű, fájdalmas ízületi gyulladások.Mi az, amit szedésével elérhetünk?

Jó hatással van az ízületekre

Antioxidáns hatása révén erősíti az immunrendszert

Védi a bőrt az öregedés ellen

A Hialuron Direct kapszula klinikailag tesztelt, természetes eredetű hialuronsavat (Hyal-Joint) tartalmaz, amelyet a világ egyik leghíresebb spanyol, bio-gyártója, a BIOIBERICA állít elő természetes alapanyagokból (testrokon), egy újfajta szabadalmaztatott eljárással.

A hialuronsav hatásos, emberi szervezetbe való pótlása eddig csak injekciós formában történt.

Téves az a gondolkodás, hogy minden hialuronsav készítmény egyforma.

A BIOIBERICA áttörést ért el a gyomron keresztül felszívódó hialuronsav kutatásban (mert a világon folyó kutatások, amelyek a gyomron keresztül való felszívódásra irányultak, nem hoztak gyakorlati eredményt), ezért a megfelelő molekula izolálására a természetes eredetű alapanyagban találta meg a megoldást, egy újfajta szabadalmaztatott eljárással, melynek eredménye a Hyal-JointTM nevű hatóanyag, tabletta formájában.

A világhírű BIOIBERICA által előállított, klinikailag tesztelt Hyal-JointTM nevű vegyületnek köszönhetően most tabletta formában is pótolható!

A természetes eredetű Hyal-JointTM hialuronsav szájon át történő szedésének előnyei:

-egyszerű alkalmazás az injekció helyett

-csökken a komplikációk lehetősége (allergiás reakciók, izületi gyulladások)

-hosszabb idejű terápia lehetőségeTudományos kutatások igazolták, hogy a természetes eredetű Hyal-jointTM hialuronsav: jól felszívódik a patkóbélből, jelentős gyulladáscsökkentő és porcvédő hatású,

A fermentációs eredetű (mesterséges) hialuronsavval összehasonlítva:

-nagyobb mértékben serkenti a sejtekben történő saját (endogén) hyaluronsav termelődést

-növeli az ízületi folyadék viszkozitását,

-regenerálja a porcokat és az ízületek mozgékonyságát,

-javítja a páciensek életminőségét.Kiszerelés: 30 db.

Hatóanyag tartalom: 40 mg/kapszulaAlkalmazás: Étkezés közben 1 db (súlyosabb esetben 2 db) naponta. Nem kell folyamatosan szedni a készítményt, csak kúraszerűen (1-2 doboz/kúra), mert a hialuronsav fokozatosan bomlik le a szervezetben.1-2 doboz után 2-6 hónapos szünetet lehet tartani. Tanács : az első szedés után a következő kúrát kedzje el akkor amikor újból szükséges. A következő alkalommal már tudni fogja hogy az Ön esetében a hialuronsav lebomlása milyen ütemű, és el tudja kezdeni még jóval azelőtt hogy a tünetek újból jelentkeznének. Ez teljesen egyéni, és függ a szedett mennyiségtől, a hialuronsav hiánytól, a lebomlás sebességétől.A magnézium a hialuronsav termelés limitáló tényezője (ha nem áll rendelkezésre kellő mennyiség magnéziumból a szervezetben, akkor a hialuronsavból is hiányt szenvedhetünk. A dohányzók gyakran szenvednek hialuronsav hiányban, a szintetikusC-vitamin (aszkorbinsav) pedig ugyancsak csökkenti a hialuronsav szintet, így hialuronsav szedése során ne vigyük túlzásba a szintetikus C-vitamin fogyasztását.
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D38164
Tömeg
200 g/db