Dolorgit med fülcsepp 10ml

Raktárkészlet: VAN
Dolorgit med fülcsepp 10ml

A Dolorgit Med fülcsepp a külső hallójárat gyulladásainál alkalmazható : csökkenti a fájdalmat, a külső hallójárat kipirosodását és viszketését. 

 

A fülcseppet megelőzésként is lehet használni.

12 hónapon felüli gyermekek számára alkalmazható. A gyermekeknél történő alkalmazás előtt azonban kérje ki orvosa véleményét.

Hatóanyag : glicerin.

Orvostechnikai eszköz. Egészségpénztárra elszámolható.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Forgalmazza : Naturprodukt Kft. 2046 Törökbálint DEPO, Pf. 8.

www.naturprodukt.hu
Betegtájékoztató


Használati útmutatóDOLORGIT

Med

fülcsepp

(10ml)Csökkenti a fájdalmat, a külső hallójárat kipirosodását és viszketését. A külső hallójárat gyulladásainál alkalmazható. A DOLORgit med fülcsepp a külső hallójárat panaszainak (pl.: külső hallójárat gyulladás) kiegészítő kezelésére ajánlott. Csökkentheti a fül fájdalmát, és segít olyan kellemetlen panaszoknál, mint a viszketés vagy a kipirosodás. A készítményben lévő glicerin a jelentős vízmegkötő tulajdonsága révén csökkenti a duzzanatot, a fájdalmat és filmréteget képez. Ez a filmréteg véd a további irritáció és a külső hatások ellen. A pantenol segíti ezt a védőfunkciót és a hallójárat kiegészítő ápolását szolgálja. 

Az alkalmazás módja: Fülbe cseppentéshez.Adagolás: A fülcseppet alkalmazás előtt kézbe fogva melegítse testhőmérsékletűre. Amennyiben az orvos vagy a gyógyszerész másként nem javasolja,- cseppentsen 1 - 2 cseppet szükség szerint naponta legfeljebb 4x a hallójáratba. Hajtsa a fejét oldalra és cseppentse az oldatot a hallójáratba, miközben a műanyag flakont nyomja. Hagyja a fejét kb. 3 percig oldalfekvésben. Használat után gondosan zárja le újra a flakont.Az alkalmazási időtartammal kapcsolatban nincsenek korlátozások. A fülcseppet megelőzésként is lehet használni.12 hónapon felüli gyermekek és felnőttek számára alkalmazható. A gyermekeknél történő alkalmazás előtt azonban kérje ki orvosa véleményét.  Összetétel: Glicerin (99,5 %), pantenol, cetil-piridinium-klorid, víz.Gyermekek elől elzárva tartandó.  

 

Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, NémetországForgalmazza: Naturprodukt Kft., 2046 Törökbálint, DEPO Pf. 8 Orvostechnikai eszközKedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D66186
Tömeg
11 g/db