Dr.Böhm Bőr-Haj-Köröm tabletta 60x

Raktárkészlet: VAN
Dr.Böhm Bőr-Haj-Köröm tabletta 60x
Dr. Böhm® Bőr Haj Köröm étrend-kiegészítő tablettaMINŐSÉG A GYÓGYSZERTÁRBÓL!

Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kovafölddel, aranyköles-kivonattal és MSM-nel.Az embert először külseje alapján ítéli meg a környezete. A bőrnek, a hajnak és a körömnek különös jelentősége van, mert ezek a belső állapot tükreként vitalitást, életörömöt, fiatalságot sugározhatnak.A BELÜLRőL JÖVŐ TERMÉSZETES SZÉPSÉGÉRT!

Szép bőr, erős haj, egészséges köröm.A Dr. Böhm Bőr Haj Köröm tabletta a szépséget belülről táplálja. Összetevői (biotin, szelén, cink) hozzájárulnak a bor, a haj és a köröm egészségéhez. A tabletta nagy mennyiségben tartalmaz

kovaföldbol származó szilíciumot, valamint természetes aranyköles-kivonatot, pantoténsavat, rezet, vasat és jól hasznosítható szerves kötésu ként (MSM).Összetevők:kovaföld, szacharóz, aranyköleskivonat, stabilizátor (polivinil-pirrolidon), cink-glukonát,

tömegnövelő szerek (cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz), biotin (1%), metil-szulfonil-metán, 

csomósodást gátló anyagok (zsírsavak digliceridjei, zsírsavak magnéziumsói, talkum),

fényezőanyagok (hidroxi-propil-metil-cellulóz, sellakk), vas-fumarát, réz-glükonát, nátrium-szelenát (1%),

kalcium-pantotenát, színezék (titán-dioxid, vas-oxidok és vas-hidroxidok).Tápanyagérték a napi adagban (2 tabletta):Biotin: 300 μg (600 NRV %)

Pantoténsav: 4 mg (66 NRV %)

Szelén: 60 μg (109 NRV %)

Cink: 8 mg (80 NRV %)

Réz: 1000 μg (100 NRV %)

Vas: 6 mg (43 NRV %)

Metil-szulfonil-metán (MSM): 30 mg

Kovaföld: 720 mg

Aranyköles-kivonat: 140 mg*NRV % = napi táplálkozási beviteli referencia érték felnőttek számáraFelhasználási javaslat:Naponta 2x1 tablettát étkezés után némi folyadékkal szétrágás nélkül bevenni.

Ajánlott legalább 3 hónapon keresztül alkalmazni.Figyelmeztetések:Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet!

A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.Tárolás: Száraz helyen, szobahőmérsékleten tartandó!Kiszerelés: 60 db tabletta/dobozNettó tömeg: 43,6 gNotifikációs szám: 16842/2015.OÉTIForgalmazó: Volmix Kft.- Cím: 1146 Budapest, Thököly út 76.,

- Telefonszám: 06 1-383-3252Megjelent cikkek / Studium&Practicum 2007. márciusi számA BELSő BőRÁPOLÁSA bőr nemcsak a lélek tükre, hanem 15%-os súlyrészével az emberi test legnagyobb szerve is. A bőrünket és legfontosabb képződményeit - a hajat és a körmöt - a szervezetet érő valamennyi pozitív és negatív hatás együttesen befolyásolja, ezért különösen fontos a megfelelő bőrápolás és a figyelem.Mi károsítja a bőrt, a hajat és a körmöket?

A környezeti hatások (UV-sugárzás, extrém hőmérséklet, levegőszárazság, kibocsátott gázok, levegőszennyeződés) közvetlenül kívülről, a különböző betegségek, stressz, élvezeti cikkek, mérgező anyagok és gyógyszerek pedig belülről károsítják a bőrt, a hajat és a körmöket.A kiszáradás és irritáció korlátozzák a bőrnek, mint a test „védőtakarójának“ ellenálló képességét. Előbb-utóbb (ez egyéntől és bőrtípustól függ) a bőr kiszárad, érzékennyé és pikkelyessé válik, ráncok képződnek és foltok jelentkeznek, a bőr könnyen begyullad, viszketni kezd és ég, minek következtében ekcéma alakulhat ki. A haj is ezzel együtt reagál: elveszíti fényét és törékennyé válik, lelassul a hajnövekedés és hullani kezd. A kéz- és lábkörmöket is sújtják a káros környezeti hatások, ezek is törékennyé válnak, letörnek és berepedeznek, puhák és sérülékenyek lesznek.Hogyan lehet megelőzni a bőr, a haj és a körmök elhasználódását?

Mindenki számára rutinszerû szükséglet a kívülről, megfelelő ápolószerekkel történő bőrápolás. Kevesebbek előtt ismert azonban az a tény, hogy a bőrt és képződményeit belülről is lehet kényeztetni olyan anyagokkal, melyeket a bőr önmagától nem képes előállítani.A kovaföld, az aranyköles, a pantoténsav, a biotin, a metilsulfonilmetán (MSM), a vas és a cink, ill. a réz és a szelén nyomelemei védő hatással lehetnek a bőrre, a hajra és a körmökre, ellenálló képességüket növelhetik a károsító hatásokkal szemben, s külsőnket pozitívan befolyásolhatják.Ezek hatása:A kovaföldben lévő szilícium erősíti a bőrt és kötőszövetet, erősíti a haj és a köröm szerkezetét.

Az aranyköles telítetlen zsírokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

A B-vitamin komplexum: a pantoténsav és a biotin a sejtfelépítéshez fontos enzimeket tartalmaznak. Metilsulfonilmetán: az MSM a szervesen kötött kén forrása, fontos alkotója a hajkreatinnak.

A vas: a vashiány a vér oxigéntartalmára hat és diffuzionális hajhullást okozhat.

A cink: a cinkhiány nedves bőrkiütéshez vezethet.

A szelén: a glutation-peroxidase része és mint radikálfogó kitolhatja az öregedési folyamatot.

A réz szintén része az anyagcseréhez szükséges különböző enzimeknek.Milyen intézkedések alkalmasak különösen a bőr a haj és a körmök erősítéséhez és a bőr fiatalosságának megőrzéséhez?1. Külső bőrápolás naponta a bőrtípusnak megfelelő ápolószerekkel.

2. Az UV-fénnyel (napsugár) való körültekintő érintkezés ill. a napvédő termékek napi alkalmazása.

3. Illatanyagok óvatos használata, mert ezek allergiát és ekcémát okozhatnak.

4. Belülről történő rendszeres bőrápolás nyomelemek, vitaminok és felépítő molekulák bevételével.Dr. Kopera Daisy egyetemi professzor

Egyetemi Klinika Dermatológia és Venerológia

Orvosi Egyetem, GrazKedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D38532
Tömeg
100 g/db