Dr.Chen Slim tapasz 10x

Raktárkészlet: 4 db
Dr.Chen Slim tapasz 10x

A Hagyományos Kínai Orvoslás akupunktúra elméletei alapján kifejlesztett gyógynövény tartalmú, mágnes-terápiával kombinált akupunktúrás pontokat stimuláló termék.

 

A tradicionális orvoslás elveit követve napjainkban is nélkülözhetetlen a kisgyermekek köldökének és környékének védelme. Ez gyermek és felnőttkorban egyaránt fontos – főként a nők számára. A köldök környéki meridián pontok védelme a Qi szabad áramlását teszi lehetővé, mely által a szervezet vízháztartása megfelelően tud működni.

 

A tapasz különböző meridián pontokat stimulálva a szövetek mélyén fejti ki hatását. Eltávolítja a szervezetben felgyülemlett salakanyagokat, szabályozza az anyagcsere folyamatokat, ezáltal támogathatja az emésztést, a zsírsejtek lebontását és a bőr feszesebbé válását.

 

Ajánlott meridián akupunktúrás pontok:

 

1.         Befogadó meridián, 8-as pont (Shen Que pont):

 

Lokalizáció: köldök közepén.

 

Akupunktúrás indikáció: Yin típusú megbetegedések, súlyos Yang és Qi hiány, gyengeség, fáradékonyság, hasi fájdalom, végtagi hidegérzet, állandó fázékonyság, salakanyag eltávolítás.

 

2.         Befogadó meridián, 9-es pont (Shui Fen pont):

 

Lokalizáció: 2 ujjnyi (1 cm) távolságra a köldök felett.

 

Akupunktúrás indikáció: ödéma, vizelési nehézség, has és bélrendszer abnormális működése.

 

3.         Gyomor meridián, 25-ös pont (Tian Shu pont):

 

Lokalizáció: a köldök magasságában, a köldök középtől 3 ujjnyi (2 cm) távolságban található mindkét oldalon .

 

Akupunktúrás indikáció: székrekedés, haspuffadás, folyás és menstruációs zavar esetén, gyomorhurut, mindenféle gyomorpanasz, vízhajtó hatású. Szabályozza a gyomor és a lép Qi-jét, valamint a bélritmust.

 

Összetevők/Ingredients: Rheum officinale, Honysuckle, L-carnitine, Raspberry ketone, Aloe, Alpha Elaterine, Virgin tea polyphenol, Folium nelumbinis.

 

A tapasz használata: Csak külsőleg alkalmazandó! Meleg törlőkendővel tisztítsa meg, majd törölje szárazra a köldököt és környékét. A tapaszról távolítsa el a védőfóliát és helyezze a köldök közepére. Lefekvés előtt helyezze fel a tapaszt, hagyja 8-10 órán keresztül a kezelendő felületen, majd távolítsa el. A Slim tapasz kúraszerű alkalmazása esetén 1 hétig naponta ajánlott használni, majd 2 napos szünet után – a kívánt hatás eléréséig – a kúra megismételhető.

 

Minden tapasz csak egyszer használható.

 

Figyelmeztetés: Csak külsőleg használható! Gyermekek elől elzárva tartandó. A tapasz használata várandós és szoptatós anyák, valamint 12 éven aluli gyermekek számára tilos! Az összetevők bármelyikére való allergiás érzékenység esetén, valamint sebes, sérült bőrfelületen, az útmutatóban megjelölttől eltérő testrészen nem használható. Irritáció és bőrpír esetén hagyja abba a tapasz használatát, pihentesse pár napig a kezelendő felületet, de akár bőrnyugtató krémmel is kezelheti.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
18cC
Raktárkészlet
4 db
Cikkszám
D61267
Tömeg
20 g/db
cib