Dr Immun hajtápláló olaj 100ml

Raktárkészlet: VAN
Dr Immun hajtápláló olaj 100ml

TermékleírásKorábbi neve: Hajápoló olaj.Milyen tünetek kezelésére alkalmas?

Ideális ápolás a száraz, töredezett és fénytelen hajnak. Kúra-szerűen alkalmazva, kiváló hajhullás,

korpásodás ellen, regeneráló hatású.Miért nélkülözhetetlen a Dr.Immun 25 gyógynövényes Hajtápláló olaj rendszeres használata?

A különböző vegyszeres hajápoló szerek és kezelések, szárítják fejbőrünket és hajszálainkat. Felborítják a bőr mikroklímáját, hiszen az irritáció hatására a faggyúmirigyek vagy túl kevés vagy túl sok zsiradékot kezdenek el termelni, ami megváltoztatja környezetük pH értékét. A csökkenő savas kémhatás, már nem lesz képes megakadályozni az élősködő mikroorganizmusok elszaporodását, így fejbőrbetegségek alakulhatnak ki. A gyulladással járó fertőzések pedig károsíthatják, sőt el is pusztíthatják a hajhagymákat, ezáltal hajhullást is okozhatnak. Egy szőrtüszőből életünk folyamán kb. 25 új hajszál nő ki. Amennyiben gyakran hullik a hajunk, hamar kimeríthetjük és lerövidíthetjük a hajhagymáink élettartamát, korai és végleges kopaszodást eredményezve. Gondoljuk csak át: a kiszáradt talaj sem tud szép termést adni!Mi az előnye más termékekkel szemben?

A balzsam szó eredeti jelentése: forró égövi növények illóolajat tartalmazó gyantás nedve. Tehát ez a kifejezés régen kizárólag kiváló minőségű, élő anyagokra vonatkozott. Mára azonban a szintetika szintjére süllyesztették, hiszen a hagyományos hajbalzsamok összetevői többnyire élettelen vegyi anyagok. Ezzel szemben a DR. IMMUN Hajápoló Olaj az eredeti értelemben használt balzsam szó minőségi tartalmát teljes mértékben kimeríti, valamint funkcionálisan és hatásában felülmúlja szintetikus megfelelőit.

Hogyan képes erre? Kizárólag élő összetevői vannak: kiváló minőségű gyógynövények kivonatai és növényi olajok. Mentes bárminemű kémiai és állati eredetű alkotórésztől!Mik a hatóanyagai? A hazai gyógynövények már évszázadok óta híresek magas hatóanyagtartalmukról és gyógyerejükről. Az általunk felhasznált alapanyagok szigorúan ellenőrzött gazdaságokból származnak, ezáltal biztosítva termékeink magas minőségét és megbízhatóságát.

A DR. IMMUN Hajápoló Olaj bázisolajai a kukoricacsíra és olívaolaj 25 gyógynövény hatóanyagainak szinergikus erejét rejtik magukban.Hogyan fejti ki hatását?

A DR. IMMUN Hajápoló Olaj természetes hatóanyagai mélyen behatolnak a fejbőrbe és a hajtüszőkbe. Termékünk védőréteget képez minden egyes hajszálon, így megakadályozza kiszáradásukat, valamint erősíti és táplálja őket. Dússá, selymesen puhává varázsolja a hajat, amely ezáltal kezelhetőbbé válik. A bőr pH értékének valamint normális faggyú-termelődésének helyreállításával gátolja a gombák és egyéb kórokozók elszaporodását. A fejbőrbe történő masszírozáskor fokozza a hajgyökerek vérkeringését, segít eltávolítani a méreganyagokat, így a hajhagymák levegőhöz, tápanyaghoz jutnak. Lassítja a haj öregedését.Felhasználási javaslat: A DR. IMMUN Hajápoló olajat hajpakolásként használjuk. Egy üveg tartalma 100 ml, mely 4 - 6 kezelésre elegendő, hajmennyiségtől függően. A száraz hajra és fejbőrre kenjük, majd alaposan bemasszírozzuk. Befedjük a fejet műanyag fejfedővel oly módon, hogy meleg közeg alakulhasson ki alatta. Majd becsavarjuk egy gőzölgő törölközővel. Ebben a természetes, hermetikusan elzárt meleg közegben a haj kb. 30-60 perc alatt magába szívja az olajban lévő hatóanyagokat. Végezetül 2 x megmossuk a hajat, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat. Ennek hatására azonban nem fog kiszáradni hajunk, mivel már elraktározta a számára szükséges tápanyag-mennyiséget és nedvességet. Használata nagyon száraz fejbőr esetén hetente 2x, egyéb esetben, szintetikus "balzsam" helyett, minden hajmosás előtt javasolt.Eltarthatóság: Gyártástól számított 8 hónap, felbontás után minőségét még 4 hétig megőrzi.Felhasználás előtt a kupak letekerése után, távolítsa el a műanyag cseppentőt az üvegből! Ügyeljünk arra, hogy a felhasználásra nem került olajba szennyeződés ne kerüljön, mert ez csökkenti a felbontás utáni eltarthatóságot.

Összetétel: 25 gyógynövény kivonata, bázisolajok: kukoricacsíra olaj, olívaolajKedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D37991
Tömeg
150 g/db