Flavin U-vitamin kapszula 600mg 30x

Raktárkészlet: 34 db
Flavin U-vitamin kapszula 600mg 30x

U-vitamin:
Táplálkozási szempontból a gyomor-bél traktust tartják az egyik legfontosabb szervnek a szervezetben. Az egészséges emésztőrendszer a legfontosabb az optimális egészség eléréséhez, a rossz emésztés okozhat több látszólag független problémát. Az egészséges táplálkozás és a gyomor egészsége ezért szorosan összefügg.

Az U-vitamin az S-methylmethionine egyik elnevezése. 1949-ben Garnett Cheney publikálta ennek az anyagnak a fekélyellenes hatását egy tanulmányban és azt állította, hogy védőhatást fejt ki a gyomor- és bélnyálkahártyán és a májban. A fekély (angolul: ulcer) szó után kapta az S-methylmethionine az U-vitamin nevet.

Klinikai vizsgálat:
Klinikai vizsgálatot végeztek, hogy értékeljék a koncentrált káposztalé hatékonyságát a gyomorfekély kezelésére. A betegeken a San Quentin börtönben diagnosztizált fekéllyel kezelték egy kettős vak kontroll kísérletben. Az egyik csoport káposztalé koncentrátumot kapott, a másik pedig placebót. A kezelés értékelésének az alapja a fekély ismételt röntgen vizsgálata volt. 22 napos határidőt hagytak a fekély gyógyulására. A kísérlet eredménye, hogy a káposztalé koncentrátum hatékony segítség a peptikus fekély gyógyulásában.

U-vitamin előfordulása:

Az U-vitamin a zöldségekben (pl. nyers káposztában, főleg a kelkáposztában), paradicsomban, retekben, spárgában, petrezselyemben, zellerben található nagyobb mennyiségben. Kb. 3-5 savanyú káposzta tartalmaz kb. 300 mg U-vitamint.

Összetevők:
U-vitamin, Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), zselatin.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
22dB
Raktárkészlet
34 db
Cikkszám
D75679
Tömeg
60 g/db
cib