GalaktívBio szúnyogriasztó spray pumpás 100ml

Raktárkészlet: 16 db
GalaktívBio szúnyogriasztó spray pumpás 100ml

Kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült, bőr- és környezetbarát szúnyogriasztó pumpás aeroszol. 5-6 órás védelmet biztosít szúnyogcsípések ellen. Terhes nők, illetve kisbabák is alkalmazhatják.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Különleges előny - teljeskörű alkalmazhatóság 
Víz-, és izzadtságálló termékek, nedvesség hatására nem veszítenek hatékonyságukból. Ezáltal nem csak a szokásos csípés elleni védekezéskor használható, de ideális strandoláshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz, horgászáshoz és minden más szabadidős elfoglaltsághoz.

Kizárólag természetes hatóanyagok 
A rovarcsípés elleni hagyományos védekezés mindeddig azt jelentette, hogy bőrünkön mérgező, irritáló anyagokat kellett elviselnünk. A GalaktivBio termékek fő hatóanyaga a p-Mentha-3, 8-diol (eukaliptuszolaj) és más illóolajok mint a kókusz-, és citromolaj. Illat-, és tartósítóanyagai is kizárólag természetes eredetűek. Semmiféle mérgező hatása nincs felnőttekre, gyermekekre vagy akár állatokra. Kisgyermekek bőrén is alkalmazható. A kellemes illatú növényi olajok alkalmazása révén bőrápoló hatással is bír, ugyanakkor nem hagy olajos foltot a ruházaton. 

Igazolt hatás
Biztonságos védelem 4-5 órán keresztül.
A szerek a kezelt bőrterületen speciális aurát képeznek, amely a csípésben érdekelt rovarok szenzorai számára azt felismerhetetlenné teszi. Nagy fontosságot tulajdonítottunk annak, hogy a GalaktivBio a mérgező anyagoktól való mentesség mellett kellően hatékony és bőrbarát is legyen. A vizsgálatok során a bőrbarát funkció nagyon jó, míg a rovarriasztás hatékonysága kiváló minősítést kapott (Swiss Tropical Institute, Basel). 

Adatok
Polc
12bA
Raktárkészlet
16 db
Cikkszám
D32525
Tömeg
110 g/db
cib