Gerani fekete retek csepp 20ml 20ml

Raktárkészlet: 52 db
Gerani fekete retek csepp 20ml 20ml

A népi gyógyászat régóta bevált sokhasznú háziszere a Fekete retek. A répa alakú, fekete színű gyökér cukorban áztatott vagy kisózott nedvét már a középkorban hatékony orvosságnak tartották a kiválasztó szervek: az EPE, a VESE, a MÁJ és a TÜDŐ bántalmaira.

 

A bio-elixir eljárással készült retekcsepp: ínformáció hordozó és a Fekete Retek minden hatóanyagát tartalmazza. Étkezés előtt történő kúraszerű alkalmazása: a típusos vese- és epekövet valamint lerakódásokat feloldja. A máj, az epe és a vese vezetékeiből a flakkokati homokot feloldja. A kivonat enyhe étvágytalanságot okoz, csökkenti a kiválasztó szervek gyulladásait és a nyirokcsomók duzzanatait. A Fekete Retek cseppek szedésének első gyáram napján: a vesék és a máj környékén enyhe nyomás keletkezik, ami melegítéssel feloldható. A retek-kúra alkalmazása a népi gyógyászat évszázados megfigyelése szerint - feloldó (köptető) hatással van az elhanyagolt köhögésnél a tüdő megtisztításában. Kérjük, szíveskedjék megjegyezni: a készítmény szedése folyamán fokozott tiszta víz (forrásvíz, desztillált víz) fogyasztása ajánlatos.

 

A Fekete Retek cseppek növelik a tejelválasztást a szoptató kismamáknál. A Fekete retek cseppek ajánlott adagolása: 7 napig napi 13 csepp, majd 14 napig 21 csepp. Egy hét szünet után a retek-kúra ismétlése fokozott eredményt biztosít. A homeopátiás készítményt fényvédett hűvös helyen tároljuk.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! 

Adatok
Polc
25bF
Raktárkészlet
52 db
Cikkszám
D29919
Tömeg
30 g/db
cib