Golden Yacca étrendkiegészítő kapszula 31 38x

Raktárkészlet: 10 db
Golden Yacca étrendkiegészítő kapszula  31 38x

A Golden Yacca Plus étrendkiegészítő termék, amely amellett, hogy biztosítja a táplálékban lévő értékes anyagok jobb hasznosulását, csökkenti az anyagcsere-folyamatok során képződő káros anyagok kedvezőtlen hatását.

A Yucca shidigera nevű pálmaliliom mellett, a Golden Yacca Plus az Amerikában termesztett árpa (Hordeum vulgare) zöld részeit tartalmazza 50-50% arányban. Mindkét növényt az indiánok évszázadok óta használják élelmezésük kiegészítésére.


Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Yucca shidigera gyógynövény

A Golden Yacca Plus alkotórészeinek, a Yucca shidigerának és az árpalevélnek a természetes anyagai mellett a Golden Yaccához hasonlóan yukkagenint is tartalmaz. Yucca shidigera és árpazöld por felhasználásával készül. A kapszulázott Golden Yacca Plus por átlagosan 26% fehérjét, 0.6% zsiradékot, 6.4% szénhidrátot tartalmaz. Zöldes színét az összetételében szereplő árpalevél klorofilljának köszönheti. Energiatartalma 558 kJ (133.4 kcal) 100 grammban.

Fogyasztási ajánlás: 2-4 kapszula naponta gyümölcslével, hideg vagy langyos teával (a forró tea tönkreteszi az enzimet) vagy tetszés szerint vízzel lenyelve. Túladagolása veszélytelen, de nem ajánlott napi 12 kapszulánál többet beszedni.

Fénytől, közvetlen hőforrástól és nedvességtől védve tárolandó. A dobozt minden használat után fedjük be (a kupakot nyomjuk vissza)!

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Adatok
Polc
25dA
Raktárkészlet
10 db
Cikkszám
D830
Tömeg
100 g/db
cib