Gyntima forte hüvelykúp 10x

Raktárkészlet: 4 db
Gyntima forte hüvelykúp 10x

A hatékonyság növelése érdekében a Probiotica Forte hüvelykúp antiszeptikus teafaolajat tartalmaz, amely jelentős baktérium és  gombaölő hatású, megszünteti a hüvelyfolyást és az égető érzést, valamint csökkenti a kellemetlen viszketést.  

A Probiotica Forte a vaginális flórában található laktobacilusok számára táptalajt képez és biztosítja optimális szaporodásukat. Ezek a természetes tejkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát. A hüvelykúp természetes alapanyagokból készült termék, a szervezetre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

A hüvelykúp használata az alábbi esetekben javasolt:

 

  • antibiotikumok vagy más baktériumölő készítmények szedése során, illetve, ha hüvelyfertőtlenítőszerek alkalmazásakor megsértjük a természetes hüvelyflórát  
  • hüvelyfolyásnál, hormonális fogamzásgátlók szedésekor, valamint méhen belül elhelyezett fogamzásgátló eszközök alkalmazása során,
  • közfürdők, uszodák látogatása után, 
  • nemi érintkezés után kialakuló hüvelyfolyásnál, ismeretlen eredetű hüvelyfolyásoknál (fluor vaginalis), vagy a fertőzéses folyások enyhébb formáinál, kizárólag abban az esetben, ha még nem indokolt gyógyszeres kezelés az enyhébb bakteriális és mikotikus fertőzések természetes (nem kémiai) gyógykezelésénél.

 


Naponta egyszer, lehetőleg este, lefekvés előtt az esti tisztálkodás után. A kezelés időtartama tartson legalább 10 napon keresztül.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
28dD
Raktárkészlet
4 db
Cikkszám
D51855
Tömeg
100 g/db
cib