Gyntima hüvelykúp 10x

Raktárkészlet: 3 db
Gyntima hüvelykúp 10x

A Gyntima Probiotica hüvelykúp a vaginális flórában található laktobacilusok számára táptalajt képez és biztosítja optimális szaporodásukat. Ezek a természetes tejkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát. A laktobacilusok megakadályozzák a káros baktériumok – többek között a Candida albicans nevű élesztőgomba – elszaporodását.  

A hüvelykúp természetes alapanyagokból készült termék, amely a szervezetre ártalmas anyagot nem tartalmaz. A terméket zsályakivonat is gazdagítja, amely antimikotikus, gyulladásgátló, fertőtlenítő és hidratáló hatású.

 A hüvely egészséges állapotának fenntartása érdekében a Probiotica hüvelykúp  hosszútávú használata javasolt, különösen változókorban és szoptatás idején.


A hüvelykúp használata az alábbi esetekben javasolt:


  • antibiotikumok vagy más baktériumölő készítmények szedése során, illetve, ha hüvelyfertőtlenítőszerek alkalmazásakor megsértjük a természetes hüvelyflórát,
  • hüvelyfolyásnál, hormonális fogamzásgátlók szedésekor, valamint méhen belül elhelyezett fogamzásgátló eszközök alkalmazása során,
  • közfürdők, uszodák látogatása után,  
  • nemi érintkezés után kialakuló hüvelyfolyásnál.
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
28dC
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
D48105
Tömeg
100 g/db
cib