Herbol feketeköménymag olaj hidegen préselt 100ml

Raktárkészlet: VAN
Herbol feketeköménymag olaj hidegen préselt 100ml


TermékleírásA feketekömény (Nigella sativa) titokzatos gyógyerejét évezredek óta használják a a földön élt legnagyobb gyógyíthatók"A feketekömény a halálon kívül minden betegséget gyógyíthat" Mohamed próféta. A feketekömény olaját a "fáraók aranyának" is nevezik.Az egyiptomiak nagy becsben tartották. Tutenkhamon állítólag annyira el volt ragadtatva a feketeköménytől, hogy szolgáinak a drága olajból egy üvegre valót mindig maguknál kellett tartaniuk. Halála után egy egész amfora olajat helyeztek el a fáraó sírjában. A legendák szerint Kleopátra és Nofretete ennek az olajnak is köszönhette bársonyos, gyönyörű bőrét.Hatásai:_x0007_- Csökkentheti a bronchitis és asztma tüneteit.

_x0007_- Tágítja a hörgőket.

_x0007_- Csökkentheti a por és pollenallergia tünetét.

_x0007_- Kiváló váladékoldó és légzésjavító hatása is lehet.

_x0007_- Csökkentheti a dohányosok reggeli köhögésrohamait

_x0007_- Csillapíthatja a bőr , bél, és ízületek gyulladásos kórfolyamatait.

_x0007_- Serkentheti az epe és a máj működését, mivel jól bontja a zsírt és az alkoholt.

_x0007_- Jó hatással lehet a hasnyálmirigy munkájára is.

_x0007_- Gombás megbetegedések (Candida albicans), pikkelysömör, neurodermatitis: a feketekömény-olaj hatásos szer gomba és baktériumok ellen, továbbá egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik.

- Reuma: a feketekömény olaj a kezelési intézkedéseket kedvezően befolyásolja, mivel helyi gyulladás gátló hatása van, és a bél bakteriális és gombás megterheltségét is csökkenti, stabilizálja.

_x0007_- Meghűléses betegségek: a náthát, a köhögést és az influenzás fertőzéseket gyorsabban legyőzi, ill. erősebb immunrendszernél fel sem lépnek ezek a betegségek.

- A belek nyálkahártyája is számos kedvezőtlen hatásnak lehet kitéve, agresszív baktériumok, gombák és paraziták szaporodhatnak el - fokozva ezzel az erjedési, rothadási folyamatokat. A feketekömény hatóanyagai kontrollálják a rothasztó folyamatokat, ezáltal csökkenthetik a gázképződést, bélpuffadás tüneteit, egyúttal szélhajtó tulajdonságaival segítheti a kínzó feszülési tünetek rendeződését.Ajánlott napi fogyasztás: 5ml (1 teáskanál)
Herbol feketeköménymag olaj

 


Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D57857
Tömeg
110 g/db