Horváth Rozi Oregánó morzsolt 5g

Raktárkészlet: Beszerzés alatt
Horváth Rozi Oregánó morzsolt 5g


Termékleírás




Jellemzők



Alapfűszer





Márka információk



Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!





Oregánó morzsolt, szárított





Egyéb információk



Aromazáró csomagolásban






Összetevők




A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.






Elkészítés és tárolás




Receptek



Tradicionális ízeink újragondolva



Cannelloni paradicsommártással



2 ó

Elkészítés: bonyolult

Költség: átlagos



Hozzávalók:

Fél kg darált marhahús, 1 kis fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 dl száraz vörösbor, 2 ek olívaolaj, 1 tk Hováth Rozi oregánó, fél liter paradicsomlé (passata), 2 tk só, 1 tk cukor, bors, 1,5 dl tej, 1 ek vaj, 1 ek liszt, 1 kk őrölt szerecsendió, 25 dkg reszelt sajt, 1 csomag cannelloni tészta.



Elkészítése:

A töltelékhez a hagymát és egy gerezd fokhagymát egy evőkanálnyi olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a darált húst. Sóval, borssal és egy teáskanyálni oregánóval fűszerezzük, majd a vörösborral puhára pároljuk. A mártáshoz a paradicsomlevet sóval, borssal, cukorral, egy evőkanálnyi olívaolajjal, egy teáskanál oregánóval és egy összezúzott fokhagymagerezddel 5-10 percig főzzük. A besamel mártáshoz a vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet, majd a tejjel, sóval, borssal és szerecsendióval folyamatosan keverve sűrűre főzzük. A sütőt 190 fokra előmelegítjük. A tésztákat kanál vagy habzsák segítségével megtöltjük a marhahúsos raguval. Egy jénaiba vagy kisebb, magas falú tepsibe rakjuk szorosan egymás mellé. Egyenletesen elosztjuk a megtöltött tésztákon a paradicsommártást, végül befedjük a besamellel és a reszelt sajttal. 30 perc alatt aranybarnára sütjük.



Tipp:

Parmezánnal vagy pecorino-val még ízletesebb lesz a fogás.





Tárolás



Száraz, fénytől védett helyen tartandó!



Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
39bB
Raktárkészlet
Beszerzés alatt
Cikkszám
D74991
Tömeg
5 g/db
cib