Huminiqum huminsav alapú kapszula 120x

Raktárkészlet: Beszerzés alatt
Huminiqum huminsav alapú kapszula 120x

A Huminiqum huminsav alapú kapszula huminsav és fulvosav biológiailag jól hasznosítható formában tartalmaznak mikroelemeket.

huminsav neve a latin humus (talaj) szóból származik. A huminsavak ún. kinonvegyületek (ld. még: quinon), azaz formálisan aromás vegyületekből való származtathatóságuk szempontjából speciális szerves vegyületek, valamint polimer molekuláknak is tekinthetők. Egy részük ennek megfelelően felszívódik a szervezetben, a megmaradt rész pedig a bélrendszerben hasznosul, szabályozva a bélflóra működését és a tápanyagok felvételét, valamint megköti a mérgező hatású nehézfémeket (higany, alumínium, ólom, radioaktív tulajdonságú elemek stb.)

Fulvosavnak nevezzük a növényi és állati sejtek különböző baktériumok által történő lebomlása következtében létrejött molekulacsoportokat. 

A huminsav és a fulvosav mikrotápanyagokkal kiegészült vegyületei természetes módon járulnak hozzá az immunrendszer megőrzéséhez, továbbá növelik az enzimaktivitást és optimalizálják az ásványi anyagok szervezetben történő felhasználódását. További jótékony hatásuk a mérgező anyagok megkötése, valamint a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzése. 

HOGYAN ADAGOLJUK A HUMINIQUM HUMINSAV ALAPÚ KAPSZULÁT?

AJÁNLOTT  ADAGOLÁS

  • Általános roborálásra: 1x2 db
  • Mikroelemek pótlására: 2x2 db
  • Sav-bázis egyensúly helyreállítására: 1x2 db
  • Fáradtság, levertség érzet esetén: 1x2 db
  • Fizikai megterhelés, versenyzés: 2x2 db
  • Szellemi kimerültség esetén: 2x2 db
  • Áldott állapotban, szoptatós anyáknak: 1x2 db
  • Betegség utáni lábadozás: 2x2 db
  • Gyerekeknek: 1x1 db

ÖSSZETEVŐK:

Fulvosav, Huminsav, Máriatövis kivonat, Kálciumklorid, Kovasav-gél, Magnézium-L-aszkorbát, Vas-szulfát, Cink-Laszkorbát, Na-hidrogén-foszfát, Mangán-aszkorbát, Réz-szulfát, Nátrium borát, Kálium-jodid, Ammonium-molibdát, Nátriumszelenit, Króm-III-klorid, tisztított víz, Növényi cellulóz (kapszula).

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! 

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
Beszerzés alatt
Cikkszám
D51797
Tömeg
100 g/db
cib