Huminiqum huminsav alapú kapszula 120x

Raktárkészlet: VAN
Huminiqum huminsav alapú kapszula 120x 
Ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, C-vitamint, Huminsavat, Fuvosavat és Máriatövis kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő szirup.


A C-vitamin, a Vas (Fe), a Réz (Cu) és a Szelén (Se)


HOZZÁRJÁRUL AZ IMMUNRENDSZER NORMÁL MŰKÖDÉSÉHEZ


A Cink (Zn) és a Jód (I): HOZZÁJÁRUL A NORMÁL SZELLEMI MŰKÖDÉSHEZ


A Máriatövis kivonat: TÁMOGATJA A MÁJ MŰKÖDÉSÉT


A Mangán (Mn) és a Cink (Zn):HOZZÁJÁRUL A SEJTEK OXIDATIV STRESSZEL SZEMBENI VÉDELMÉHEZ


A huminsav és fulvosav évezredek óta ismert gyógyászati hatásait, mint "természetes antivirális hatóanyagot" és "alternatív antibiotikumot" a modern tudomány is felfedezte.A készítmény hatóanyagát világviszonylatban is egyedülálló, Magyarországi természetes humusz ásványból (leonardite) vonják ki.A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes megoldást nyújtanak a technikai civilizáció kihívásainak megfelelni vágyó ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz.
ANTIOXIDÁNS, GYÖKFOGÓ :Rendkívüli hatékonysággal megköti a szervezetben keletkező szabad gyököket, melyek számos betegség forrásai.


NÖVELI AZ ENZIMAKTIVITÁST: Az enzimek és vitaminok az életerő forrásai. Ezek alakítják át a felvett táplálékot energiává és biokémiai építőanyagokká. A huminsavak növelik az enzimaktivitást. Ha vitaminok és enzimek mellé fulosavat juttatunk, akkor azok biológiai hatékonysága megnő.


ANTIVIRÁLIS HATÁS: A huminsavak antivirális hatása a humán gyógyászatban régóta ismert és a huminsav talán a természet egyik legerősebb vírus ellenes hatóanyaga.


NÖVELI A SEJTMEMBRÁN ÁTERESZTŐ KÉPESSÉGÉT: Beviszi a szervetlen ásványi anyagokat a sejtmembránon.


SZERVES KELÁTKÉPZŐ: A szervetlen ásványi anyagokat és mikroelemeket "szerves" vegyületekké alakítják, bejuttatják a sejtekbe. Az élettani szempontból fontos ásványi anyagokat a természetben egyedülálló módon, könnyen cserélhető formában kötik meg, míg a toxikus nehézfémekkel oldhatatlan kötést alakítanak ki és kiürítik a szervezetből.


OPTIMALIZÁLJA AZ ÁSVÁNYI ANYAGOK FELVÉTELÉT: Biztosítja a szervezet számára az optimális ásványi anyag felvételt, azáltal, hogy a túlsúlyban lévő anyagok felvételét gátolja, míg a kisebb mennyiségben jelenlévő anyagok felvételét elősegíti.


MEGKÖTI A TOXINOKAT: Fizikai- kémiai szerkezetükből adódóan a huminsavak szinte valamennyi vegyülettel képesek kölcsönhatásba lépni. A szervezetbe került toxikus anyagokat hatástalanítják és kiürítik. A legújabb amerikai kutatási eredmények szerint egy átlagember vérében 170 idegen anyag található.


HELYREÁLLÍTJA SZERVEZET SAV-BÁZIS EGYENSÚLYÁT: A" modern" táplálkozási szokások a szervezet elsavasodását okozzák. Az elsavasodás számos betegség okozója (pl. narancsbőr, reuma, asztma, elhízás, csontritkulás, hajhullás, élősködők, gombák). Szervezetünk e folyamatok ellen úgy védekezik, hogy a savakat ásványi anyagokkal semlegesíti és a keletkezett sókat elraktározza. Tehát ez a folyamat is a szervezet számára felhasználható mikroelemek szintjét csökkenti.
A készítmény nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot (ízesítő, stabilizáló, tartósító, stb…). Ízesítését mindenki ízlés szerint végezze, ha a termék eredeti természetes íze zavaró.  • A szükséges adagot egy pohár folyadékban (víz, tej, joghurt, gyümölcslé, stb...) elkeverve fogyaszthatjuk. Ízét kellemesebbé tehetjük, és hatását fokozhatjuk, ha 1-2 csepp citromlevet adunk hozzá.

  • Reggel étkezés előtt, illetve este étkezés után 15-20 perccel ajánlott bevenni.AJÁNLOTT NAPI ADAGOLÁS FELNŐTTEKNEK  5-10 mlA 10 ml-es adagot két részletben (2x5 ml) reggel és este ajánlott bekeverni.AJÁNLOTT NAPI ADAGOLÁS GYEREKEKNEK  (4-10 ÉV) 2,5 mlAz ajánlott napi adagot nem szabad túllépni! 


Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D51797
Tömeg
100 g/db