Huminiqum huminsav fulvosav ásványi anyag és nyomelem 250ml

Raktárkészlet: 8 db
Huminiqum huminsav fulvosav ásványi anyag és nyomelem 250ml

Huminsavat, fulvosavat és mikroelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő szuszpenzió. A huminsav és fulvosav évezredek óta ismert gyógyászati hatásait, mint "természetes antivirális hatóanyagot" és "alternatív antibiotikumot" a modern tudomány is felfedezte. A készítmény hatóanyagát világviszonylatban is egyedülálló, Magyarországi természetes humusz ásványból (leonardite) vonják ki.

Elősegíti a lúgosítást. A védekezőképesség javítására, betegségek utáni lábadozáshoz, ásványi anyagok és nyomelemek pótlására, a szervezet tisztítására, a szellemi és fizikai teljesítőképesség javítására.

A készítmény nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot (ízesítő, stabilizáló, tartósító, stb…). Ízesítését mindenki ízlés szerint végezze, ha a termék eredeti természetes íze zavaró.

A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes megoldást nyújtanak a technikai civilizáció kihívásainak megfelelni vágyó ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz. 

ÖSSZETEVŐK, ADAGOLÁS

Fulvosav, Huminsav, Máriatövis kivonat, Kálciumklorid, Kovasav-gél, Magnézium-L-aszkorbát, Vas-szulfát, Cink-Laszkorbát, Na-hidrogén-foszfát, Mangán-aszkorbát, Réz-szulfát, Nátrium borát, Kálium-jodid, Ammonium-molibdát, Nátriumszelenit, Króm-III-klorid, Tisztított víz.

Ajánlott napi adagolás felnőtteknek: 5-10 ml
A 10 ml-es adagot két részletben (2x5 ml) reggel és este ajánlott bekeverni.

Ajánlott napi adagolás gyerekeknek (4-10 év): 2,5 ml

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! 

Felhasználási javaslat:

  • Az ajánlott adagot bő folyadékkal vegyük be (tea, gyümölcslevek, víz). 
  • Ízét kellemesebbé tehetjük, és hatását fokozhatjuk, ha 1-2 csepp citromlevet adunk hozzá.
  • Étkezés előtt 15-20 perccel ajánlott bevenni 
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
25gD
Raktárkészlet
8 db
Cikkszám
D48629
Tömeg
300 g/db
cib