KeVe Fumago oldat 30ml

Raktárkészlet: Beszerzés alatt
KeVe Fumago oldat 30ml

Hatóanyagjai révén alkalmas lehet az atópiás és pszoriázisos bőr gyulladásos tüneteinek enyhítésére, valamint a száraz, igénybe vett tünetmentes bőr ápolására. Enyhébb esetekben önmagában is hatásos. Súlyosabb esetekben az erős hatású készítményekkel történő kezelések szüneteiben fenntartó kezelésként alkalmazható.

Az érintett területre a tünet súlyosságától függően naponta 3-4 alkalommal kell az oldatot csepegtetni, majd enyhe bedörzsöléssel ajánlott a bőrbe juttatni. Rendszeres fenntartó kezeléssel a tünetek ismételt megjelenése megakadályozható, ill. mérsékelhető. Az oldatos forma a fejbőr pszoriatikus megbetegedése esetén is alkalmazható.

A Fumago oldatot a kívánt hatás eléréséig folyamatosan alkalmazhatja. Tünetmentes periódusban rövid szüneteket közbeiktathatunk, vagy a kezelést ritkábban végezhető.

Hatóanyag: 30 ml Fumago oldat tartalma: 29,5 ml Fumariae herba extr. fluid. [(füstikefű vizes-glicerines alkoholos kivonata), (fumársav tartalma: 11 mg/ml)] és 0,5 g Ginkgo bilobae extr. sicc. [(Ginkgo biloba levél száraz kivonata), (24% ginkgo flavon glikozid és 6% terpénlakton tartalommal)]. 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! 

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
29nA
Raktárkészlet
Beszerzés alatt
Cikkszám
D37251
Tömeg
45 g/db
cib