Krill-Omega3 kapszula 60x

Raktárkészlet: Beszerzés alatt
Krill-Omega3 kapszula 60x

100% tisztaságú NKO® Krill olaj, astaxanthin tartalommal. KRILL-Omega3 (VitaKrill). 60 db-os kiszerelés.OÉTI notifikációs szám: 17129/2015.A Neptune Krill olaj természetes astaxanthinnal tartósított, nem tartalmaz mesterséges tartósítószert. 25 C fok alatti hőmérsékleten tartandó.

Az 5 legfontosabb dolog, amit tudni érdemes a 100% tisztaságú NKO® Krill-Omega3 krill olajról:

  • Az NKO® Krill-Omega3 a szabadalmaztatott kivonási eljárásnak köszönhetően kevesebb mint  0,001% oldóanyag maradványt tartalmaz más krill termékek 3%-ához képest.

  • A sarki krill egy, a Déli sark vizeiben élő rákfajta. Ezekben az állatokban az omega 3 zsírsavak fokozzák a sejtek rugalmasságát, segítik az egészséget támogató bioaktív anyagok jobb felszívódását. Sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra, mint a hagyományos triglicerid formában található omega 3 zsírsavak.

  • A 100 % tisztaságú NKO® Krill-Omega 3 halászati bázisa a világ legtisztább vizei közé tartozik, innen látja el Önt omega 3 zsírsavval. Természetes antioxidánsokban és astaxanthinban bővelkedve támogatja az egészségét.

  • A 100% tisztaságú Neptune Krill Olaj különbözik más tengeri olajoktól abban, hogy a benne található omega-3 zsírsavak amphiphilic természetüknek köszönhetően kiváló szállítórendszerként működnek.
  • A 100 % tisztaságú NKO®Krill-Omega3 gyártója úttörő kutatásokat és fejlesztéseket valósít meg a természetes, tengeri eredetű krill kivonatok területén. Környezettudatos működése mellett a kardiovaszkuláris és neurológiai betegségekkel szembeni védekezést tűzte ki célul

Adagolás: Naponta 2X1 kapszula, főétkezések előtt k. Fél órával, bő vízzel lenyelni. A napi mennyiséget ne lépje túl!

Összetétel: 100% Neptune Krill olaj (500 mg), zselésítő anyag: halzselatin, nedvesítő szer: glicerin, víz, szorbit

Allergének: Ne szedje a terméket ha allergiás, vagy érzékeny a tenger gyümölcseire, halakra, vagy az összetevők bármelyikére.

 

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
15bD
Raktárkészlet
Beszerzés alatt
Cikkszám
D58746
Tömeg
120 g/db
cib