Mecsek tejszaporító teakeverék 20x2g 40g

Raktárkészlet: 33 db
Mecsek tejszaporító teakeverék  20x2g 40g

Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyterméket, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Ezt a gyógyterméket mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármely lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha tünetei nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.
Tulajdonság, hatás:


A teakeverék gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják. 
Mi a hatóanyaga?

1 filter tartalma: 0,60 g édesköménytermés (Foeniculum vulgare Mill. subsp. vulgare var. dulce /Mill./ Batt.& Trab.; fructus), 0,60 g ánizstermés (Pimpinella Anisum L.; fructus), 0,50 g csipkebogyó áltermés (Rosa canina L.; pseudo-fructus) aprított formában.
Mit tartalmaz még a termék?


A teakeverék ízesítőként és színjavítóként hibiszkuszvirág csészelevelet (Hibiscus sabdariffa L.; folium) tartalmaz.
Mikor ajánlott a tea fogyasztása?


A teakeverék összetevőinek hatására az anyatejtermelés fokozódik.  Az anyatejbe átjutó ánizs, édeskömény hatóanyagai segítik a csecsemő normál bélműködését és emésztését.
Mikor nem ajánlott a tea fogyasztása?


A teakeverék bármely alkotórésze iránti egyéni túlérzékenység, főleg ernyős-virágzatúakkal (anetollal) szembeni allergiás hajlam esetén a készítményt ne alkalmazza.
Mit kell tudni a tea fogyasztása előtt?


A teakeverék alkotórészei görcsoldó, emésztést elősegítő hatásúak. A tea fogyasztásakor az ilyen jellegű panaszai enyhülnek. 
Alkalmazható-e más gyógyszerekkel együtt?


A teakeverék más szerekkel (gyógyszer) történő egyidejű alkalmazhatóságára jelenleg nem állnak rendelkezésre adatok.
Hogyan és mikor kell a teát fogyasztani?


Naponta 3-5 x 1 filtert forrásban levő vízzel leönteni, majd lefedve 5-10 percig állni hagyni. A filter eltávolítása után egyéni ízlés szerint fogyasztható.
Milyen nem kívánt hatása lehet a tea fogyasztásának?


Ritkán előfordulhat egyéni allergiás reakció a bőrön, a légutakban és az emésztőrendszerben. Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.
Mennyi ideig fogyasztható a tea?

Kúraszerűen alkalmazható (kb. 2 hétig), amíg a tejelválasztás be nem indul.
Hogyan kell tárolni a készítményt?


Legfeljebb 25 ◦C-on, nedvességtől védve. A nedvességtől való védelem érdekében a tasakba csomagolt teakeveréket tartsa a jól lezárt dobozban.
Nyilvántartási szám: OGYI-926/2005.


Csomagolás: 2 g teakeverék filtertasakban, dobozban, celofánban.

Csomagolási egység: 20 db (20 x 2 g) filter

Gyártó/Forgalomba hozatali engedély jogosultja:Mecsek-Drog Kft.7720 Pécsvárad, Erzsébeti út 18.Elkészítési javaslat

Naponta 3-5 x 1 filtert forrásban levő vízzel leönteni, majd lefedve 5-10 percig állni hagyni. A filter eltávolítása után egyéni ízlés szerint fogyasztható.Kiszerelés

20x2gÖsszetevők

A teakeverék gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati tapasztalatok igazolják. Mi a hatóanyaga? 1 filter tartalma: 0,60 g édesköménytermés (Foeniculum vulgare Mill. subsp. vulgare var. dulce /Mill./ Batt.& Trab.; fructus), 0,60 g ánizstermés (Pimpinella Anisum L.; fructus), 0,50 g csipkebogyó áltermés (Rosa canina L.; pseudo-fructus) aprított formában.Tárolás

Legfeljebb 25 ◦C-on, nedvességtől védve. A nedvességtől való védelem érdekében a tasakba csomagolt teakeveréket tartsa a jól lezárt dobozban.Tipus

filteresTömeg

40g
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
11cE
Raktárkészlet
33 db
Cikkszám
D32200
Tömeg
44 g/db
cib