Összetevők:
Bulgur (durumbúza töret), szárított hagymakeverék (5%) (vöröshagyma, póréhagyma, metélőhagyma változó arányban).
Allergének a termékben:
glutén (összetevők között aláhúzással jelölve), nyomokban földimogyorót és szezámot tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
| Energia |
1442 kJ (342 kcal) |
| Zsír |
1,3 g |
| -amelyből telített zsírsavak |
1,0 g |
| Szénhidrát |
75,0 g |
| -amelyből cukrok |
1,0 g |
| Fehérje |
12,0 g |
| Só |
0 g |
Felhasználási javaslat:
Elkészítés: egy csésze bulgurt két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja.
Tárolás:
száraz, hűvös helyen