Natura Stabark Gyümölcszselésitő por 25g

Raktárkészlet: Beszerzés alatt
Natura Stabark Gyümölcszselésitő por 25g

Összetevők: kukoricakeményítő, sűrítő anyag (guar gumi, xantán-gumi és szentjánoskenyér liszt)

Felhasználási javaslat:

Felhasználható 0,5 %-os arányban dzsem, gyümölcstorta, zöldség- és  gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs + cukor együttes tömegének 0.5 % át kell a Stabarkból használni.
Például 4500 g gyümölcs és 500 g cukor + 25 g Stabark.

 

Dzsem  készítése:
A zselésítő keveréket a tökéletes oldódás érdekében a cukorral alaposan elkeverjük és a gyümölcshöz forrás közben hozzáadjuk. Ezután még 2-3 percig főzzük, majd üvegbe töltjük.
A zselésítés min. 75 °C hőmérsékleten jön létre. Hidegen nem működik!

 

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
40aB
Raktárkészlet
Beszerzés alatt
Cikkszám
D23551
Tömeg
25 g/db
cib