Natúrhelix Fülgyertya kamilla 10db

Raktárkészlet: 44 db
Natúrhelix Fülgyertya kamilla 10db

Hogyan működik a fülgyertya?A fülgyertyázás egy egyszerű, akár otthon is alkalmazható természetes gyógymód. A külső hallójárat bejáratához illesztett fülgyertya égése során egy rezgő, lengő meleg levegő-oszlop keletkezik, a fülgyertya és a hallójárat által együtt alkotott „csőben”. Ez a vibráló, periodikusan változó nyomású levegőoszlop mintegy „masszírozza” a nagyon érzékeny dobhártyát és ezen keresztül hallásunk teljes anatómiai felépítését. A rezgés üteme / frekvenciája / a hallható tartománynál alacsonyabb. A sokszáz éves tapasztalatok szerint ez a hallható hangoktól eltérő rezgés jótékony hatással lehet hallásunk rendszerére, továbbá stimulálja a máshogy nagyon nehezen elérhető fülakupunktúrás pontokat is.A vibrációs hatás javíthatja a keringést, enyhítheti a fül és arcüregekkel kapcsolatos panaszokat. A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz.Természetesen ez a rezgő, lengő meleg levegő-oszlop nem szív ki semmit a hallójáratból. Ugyanakkor a helyesen elvégzett fülgyertya kezelés fellazíthatja a fülzsírt, ami általában a kezelés utáni egy-két nap során önmagától kiürül, kigördül a fülből (pl. éjszaka, alvás közben).  Alkalmazási javaslat:Bármilyen panasz esetén javaslunk néhány alkalommal történő „próba” fülgyertyázást. Ha három kezelés után nem észlelünk javulást, akkor arra a problémára nem lesz megoldás a fülgyertyázás, nem érdemes tovább próbálkozni.A Fülgyertya alkalmazása a következő panaszok esetén enyhítheti a tüneteket a régóta fennálló használat és a tapasztalatok alapján:- A fülgyertya alkalmazása nyugtatóan hat gyermekre és felnőttre egyaránt; elősegíti a stressz oldását, és segít az ellazulásban.

- A fülgyertya stimulálja a hallójáratban található, máshogyan nem elérhető akupunktúrás pontokat.

- Enyhébb fülpanaszok, fülfájás, fülviszketés, külső hallójárat gyulladás tüneteinek enyhítésére.

- Nátha, allergiás nátha, megfázás, influenzás panaszok tüneteinek enyhítésére.

- Arcüreg gyulladás, melléküreg gyulladás tüneteinek enyhítésére.

- Repülés során a fülben kialakuló nyomásproblémák tüneteinek enyhítésére.

- Vízi sportok, fürdés, strandolás utáni, a hallójáratban rekedt „vízdugó” megszüntetésére.

- Felhasználók nagy csoportja migrén tüneteinek enyhítésére is ajánlja.

- Relaxációs eszközként kozmetikai és egyéb masszázsok kiegészítéséül.

- Poros, zajos munkakörnyezeti hatások enyhítésében segíthet.

- Fokozott fülzsírtermelődés esetén a fülzsírdugó kialakulásának megelőzésére.Fontos: A beszáradt, bekövesedett vagy extrém nagy mennyiségű fülzsírt a fülgyertya nem tudja fellazítani. Ezen képletek eltávolítása kizárólag szakorvos feladata. Az eltávolítás után újra felgyülemlés megelőzésére alkalmas lehet a rendszeres fülgyertyázás. Naturhelix gyermek fülgyertyaGyermekek számára készített fülgyertyáinkat kifejezetten a gyerekek kezeléséhez alakítottuk ki. A Naturhelix gyermek fülgyertya három féle illatosítással (kamilla, propolisz, eukaliptusz) kapható, rövidebb ideig ég, átmérője pedig igazodik a gyerekek fülméretéhez. Mindemellett gyermekeknél csak akkor javasoljuk a fülgyertya használatát, ha képesek a kezelés ideje alatt nyugodtan feküdni és megértik, hogy a kezelés ideje alatt a fülgyertyát nem szabad megfogni. Három évesnél fiatalabb gyermekeknél nem javasoljuk a fülgyertyázást. Naturhelix BIO fülgyertyaA Naturhelix BIO fülgyertya a száz százalékig természetes megoldásokat kereső vevőink számára lett kifejlesztve. A BIO fülgyertya ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból, speciális körülmények között, kizárólag kézzel készül, színezékek és adalékanyagok hozzáadása nélkül. IllatosításNaturhelix fülgyertya 15 féle változatban kapható. A gyertyáinkhoz használt illóolajok párái, gőzei a következő esetekben enyhíthetik a tüneteket:

Ánizs fülgyertya - köhögés, hurut

Borsmenta fülgyertya - nehézlégzés, nátha

Citromfű fülgyertya - stressz, fejfájás

Csalán fülgyertya - rossz közérzet

Eukaliptusz fülgyertya - nehézlégzés, megfázás

Fahéj fülgyertya - nehézlégzés, torokfájás

Geranium fülgyertya - feszültség, rossz közérzet

Kakukkfű fülgyertya - torokfájás, hurut

Kamilla fülgyertya - fül-, légúti panaszok, megfázás, fejfájás, rossz közérzet

Levendula fülgyertya - fejfájás, stresszes panaszok

Muskotályzsálya fülgyertya - stresszes panaszok

Rozmaring fülgyertya - torokfájás, hurut

Teafa fülgyertya - fülpanaszok, légúti problémák, náthaEgyéb illóolajok és oldat specialitások:

Kristály fülgyertya - feszültség, rossz közérzet

Propolisz fülgyertya - fülpanaszok, nátha, torokfájásFontos információ: A fülgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
14cC
Raktárkészlet
44 db
Cikkszám
D33809
Tömeg
200 g/db
cib