Összetevők: zabkorpa
A zabkorpa a legismertebb élelmi rostban gazdag tápanyagaink egyike, mely alkalmas a rosthiányos táplálkozás kialakulásának megelőzésére. Sokoldalú élettani hatása segít az egészséges táplálkozás kialakításában, ezáltal egészségünk megőrzésében. A zabkorpa a búzakorpához hasonló hatású, sok víz oldékony rostot tartalmaz.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: |
1308 kJ / 313 kcal |
Zsír: |
6,2 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
1,3 g |
Szénhidrát: |
62,5 g |
- amelyből cukor: |
1,1 g |
Rost: |
n. a. |
Fehérje: |
13 g |
Só: |
0,03 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal).
Ásványi anyagok: magnézium, foszfor, kalcium, kálium, vas
Vitamin: B1, B2, B3, C, E
A termék szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva.