Pasuchaca VIBE tabletta cukorbetegségre 100x

Raktárkészlet: 2 db
Pasuchaca VIBE tabletta cukorbetegségre 100x

A Pasuchaca VIBE törzskönyvezés szerint cukorbetegségre való hajlam esetén támogatja és helyreállítja az egyensúlyi állapotot. A terméket az Országos Gyógyszerészeti Intézet két évi szigorú vizsgálata, minőségének, relatív ártalmatlanságának és hatékonyságának gondos értékelése, valamint külföldi klinikai tapasztalat elemzése után törzskönyvezte.Új lehetőség a cukorbetegség kiegészítő kezelésére.

Cukorbetegség esetén mindenképpen forduljon szakorvoshoz, mert a növényből készült gyógyhatású készítmény nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást! Cukorbetegek konzultáljanak kezelőorvosukkal, hogy a korábban alkalmazott gyógyszerkezelés hogyan módosítható a Pasuchaca termékek egyidejű szedése esetén. A Pasuchaca csak a cukorbetegség terápiájának kiegészítésére szolgál, segítségével az inzulin mennyisége csökkenthető, de általában nem hagyható el. Terhes és szoptató kismamák számára csak orvosi felügyelet mellett ajánlott.

Figyelmeztetés

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
29fB
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
D23722
Tömeg
100 g/db
cib