Seleno Precise Eurotabs'100 tabletta 60x

Raktárkészlet: Beszerzés alatt
Seleno Precise Eurotabs'100 tabletta 60x
A Seleno Precise Eurotabs 100 készítményben köztudott, hogy a szelén olyan biológiai folyamatokat támogat, melyek különbözõ életfolyamatok fenntartásához fontosak, mint például : a normális immunrendszer, a pajzsmirigy megfelelõ mûködése, az egészséges spermiumképzõdés, sejtvédelem, egészséges haj és körmök. 100 mikrogramm szerves szelén az immunrendszer jó működéséért!
Az eredeti, Dániában előállított szelén készítmény. Minden tabletta 100 mikrogramm jól dokumentált és szabadalmaztatott SelenoPrecise szelénes élesztőt tartalmaz. A jól működő immunrendszerért. Dokumentáltan stabil felszívódás, 89% minden egyes tablettánál. A KiSel-10 vizsgálat hivatalos referenciaterméke.
A szelén egy létfontosságú nyomelem, számos szelenoprotein és szelénfüggő enzim támogatója, melyek egészségünk szempontjából elengedhetetlenek. Ezek közül az egyik a glütation-peroxidáz (Gsh-Px), melynek számos fontos funkciója van szervezetünkben, és hozzájárul egészségünk fenntartásához. Ezen felül a szelén fontos a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. Köztudott, hogy a szelén olyan biológiai folyamatokat támogat, melyek különböző életfolyamatok fenntartásához fontosak, mint például : a normális immunrendszer, a pajzsmirigy megfelelő működése, az egészséges spermiumképződés, sejtvédelem, egészséges haj és körmök.
Étrend-kiegészítő.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
22dD
Raktárkészlet
Beszerzés alatt
Cikkszám
D54454
Tömeg
100 g/db
cib