Diabetikus tejcsokoládé fruktózzal
Kakaó-szárazanyag: legalább 40%. A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Összetevők:
fruktóz, kakaóvaj, kakaómassza, sovány tejpor, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, növényi zsír (shea és pálma), tejzsír, emulgeálószer: szójalecitin, aromák.
Átlagos tápérték |
100 g-ban: |
energia: |
2336 kJ
(559 kcal) |
zsír: |
38,0 g |
amelyből telített zsírsavak: |
24,0 g |
szénhidrát: |
44,0 g |
amelyből cukrok: |
43,0 g |
fehérje: |
9,2 g |
só: |
0,09 g* |
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Allergia info: Tartalmaz szóját, tejet. Nyomokban dióféléket tartalmazhat.