A goji bogyó, más néven farkasbogyó, a világon a második gyümölcs, amely a legnagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint.
21 különböző ásványi anyag található benne, köztük a cink, a kalcium, a foszfor, a szelén és a germánium.
A goji bogyó gazdag forrása a B-vitaminoknak (B1, B2, B6) és az antioxidánsoknak is, ezek a káros szabadgyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit.
E-vitamin forrás.
Béta karotint is tartalmaz, melyről tudjuk, hogy védi a bőrt a nap káros sugaraitól és jótékony hatású a szívre. Ennek és a benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően rák megelőzésében is szerepet játszhat.
Gazdag immunerősítő poliszacharidokban.
Bőséges káliumforrás és 18 különböző aminosavat tartalmaz.
A-vitamin tartalma javítja a látást.
Vérképző és gyulladásgátló.
Esszenciális zsírsavakat tartalmaz.