Összetevők: kiwi, cukor, étkezési sav: citromsav, színezék: brillantkék FCF, tartrazin, tartósítószer: kén-dioxid. A kandírozott gyümölcsszeletek íze édesebb, mint a nyers, kicsit savanyú, de egyszerre édes, tipikus kiwire jellemző íz. Ez köszönhető a hozzáadott cukornak, ami a kandírozás egyik fő hozzávalója. Ám a hozzáadott cukor nem befolyásolja bőséges vitamintartalmát az eljárás alatt.
Nagy mennyiségben B-, C- és K vitaminokat, ami például a D-vitamin felszívódásában segít, valamint természetes antioxidánsokat tartalmaz. Rendszeres napi fogyasztása segít csökkenteni a magas vérnyomást, erősíti a csontokat, a veseműködést serkentő hatása miatt méregtelenítéshez is ajánlott. Magas C-vitamin tartalma miatt erősíti az immunrendszert, ezáltal kifejezetten ajánlott a megfázásos vagy meghűléses betegségek ideje alatt.