Vibe Macskakarom kapszula 150mg 100x

Raktárkészlet: VAN
Vibe Macskakarom  kapszula 150mg 100x

A FANTASZTIKUS HATÁS, A TÖBB MINT 15 ÉV EREDMÉNYE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN!


Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.


A szervezet védekezőképességét növeli, a mozgásszervi betegségekben kifejtett gyulladáscsökkentő hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja. A macskakarom, perui népszerű nevén "Una de Gato" az Amazonas menti őserdőkben élő nagyméretű cserje. A nevét a levelek alatt található karomszerű képződményéről nyerte. Az Ashaninka indián törzs a cserjét évezredeken át hagyományos gyógyító módszerük részeként használta.


Peruban a macskakarmot még ma is csodanövénynek tekintik.


A macskakarom kiváló gyógyászati növény. Patológiás esetekben, mint a reuma, artritis alkalmazható. Mozgásszervi betegségek tüneteinek csökkentésére önmagában, ill. a gyógyszeres kezelés kiegészítésére alkalmas. A szervezet védekezőképességének növelésére kiegészítő terápiaként is alkalmazható.


Egy kapszula tartalma 150 mg macskakarom kéreg [Uncaria tomentosa (Willd.) DC.; cortex] finomra őrölt pora.


Az OÉTI Szakértő Testület a 2013/06/SZT0007 számú Tudományos Állásfoglalásában az alábbi következtetésre jutott a macskakarom kéreggel kapcsolatban:


"Az Uncaria tomentosa kéreg, illetve az abból előállított készítmények (kivonatok), olyan hatással bírnak, melyeknek orvosi felügyelet mellett betegségek kezelésében van jelentőségük (úgymint gyulladáscsökkentő hatás, daganatellenes hatás, immunológiai hatás)."

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
D21006
Tömeg
100 g/db