Virility max plus kapszula 4x

Raktárkészlet: 130 db
Virility max plus kapszula 4x

Ez a kapszula energikusabbá, erősebbé, frissebbé és önbizalomtól duzzadóvá teszi a férfiakat.Erő és energia, rugalmasság és felülmúlhatatlan teljesítőképesség van, ami a körülményektől függően akár több napon át is fennmaradhat.

 

Ennek a kapszulának a titka az ősi, keleti orvoslás szakembereinek a kísérleteiben keresendők. Királyoknak, császároknak kellett helyt állniuk több területen is és ehhez sokszor kellett segítségül hívniuk az akkori orvosokat, akik remek munkát végeztek és kidolgozták azokat az ősi recepteket, melyeket még ma is nagy sikerrel alkalmazunk, hiszen napjaink férfi nemzedéke ugyanúgy működik, mint a régi korok férfiúi.

 

Figyelmeztetés! 

A fenti leírás tájékoztató jellegű. A leírásban szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására vagy kezelésére.  A leírás, az interneten is megtalálható forrásirodalom, népi gyógyászati megfigyelések, valamint publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét!

Betegség esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Polc
15eF
Raktárkészlet
130 db
Cikkszám
D61434
Tömeg
8 g/db
cib